Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Boss CP-1X Compressor

Ár:
52.170 Ft
Elérhetőség: Rendelésre, értesítés kérésre
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. október 27.
Gyártó: BOSS
Kisvárda üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Nyíregyháza üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

ÚJGENERÁCIÓS GITÁR KOMPRESSZOR A KIFEJEZŐ GITÁROZÁSHOZ


A BOSS MDP technológiájával felvértezett CP-1X egy új típusú, többsávos kompresszor, amely megőrzi a hangszer eredeti karakterét és játszhatóságát a határtalan zenei lehetőségek kiaknázásához. A tipikus kompresszor kispedálokkal ellentétben a CP-1X intelligens belső jelfeldolgozása több dimenzióban analizálja a beérkező jelet a játék közben. Ennek köszönhetően a dinamika vezérlés közben is megmarad hang eredeti színezete. Az jól áttekinthető, négy gombos kezelőfelületen keresztül egyszerűen beállítható a kívánt hangzás, miközben a praktikus Gain Reduction indikátorral minden pillanatban nyomon követhető a kompresszálás mértéke. Az összes gitár típushoz használható CP-1X újgenerációs működése minden zenei stílusban megállja a helyét.
 
 

 • A BOSS fejlett MDP technológiát alkalmazó, újgenerációs gitár kompresszor a kifejező gitározáshoz

 • Intelligens jelkezelés minden fekvéshez és játék árnyalathoz a természetes kompresszió érdekében, kivételesen tiszta hangzás mellett

 • Kifinomult belső processzálás összekapcsolt paraméterekkel, egyszerű kispedál vezérlés mellett

 • Gain Reduction indikátor, amelyen egy szempillantás alatt ellenőrizhető az aktuális kompresszió mértéke

 • Digitális áramkör, amely jelentősen csökkenti az általános kompresszorokra jellemző zajokat

 • Professzionális 18 V-os bemeneti elektronika, amely elegendő headroom-ot biztosít a tiszta, erőteljes hangzáshoz

 • Minden gitár típussal használható, beleértve a hét és nyolc húros hangszereket, valamint elektroakusztikus gitárokat

 • Öt év BOSS garancia •  
 •  
 
 

 •  
  Intelligens processzálás a természetes hangzásért

  Már az első alkalommal kiderül, hogy a CP-1X hangzása teljesen új élményt nyújt más kompresszorokkal összehasonlítva. A tipikus kispedál kompresszorok megváltoztatják és keretek közé szorítják a hangot, ráadásul a beállításuk is nehézkes különböző játékstílusokhoz. Az innovatív CP-1X kiküszöböli ezeket a hátrányokat és ezáltal a zenei kifejezés új világát nyitja meg a gitárosok számára. A nagy hatásfokú MDP generátor valósidőben elemzi a gitárhang különböző összetevőit, így a kompresszió képes intelligens módon követni a játékot. Ennek a high-tech megközelítésnek köszönhető, hogy a hangzás és játéktechnika soha nem szorul háttérbe, még szélsőséges beállításoknál sem.

 •  
  A zenei kifejezés új lehetőségei

  Gitártól és játékstílustól függetlenül, a CP-1X minden pillanatban gazdag és kifejező gitárhangot biztosít. A játék minden apró részlete megmarad, legyen szó nyugodt akkordbontásokról, zúzós kíséretekről vagy gyors szólókról. A pedál kiváló hatásfokkal működik country játéktechnikák, ritmikus funky groove-ok és más tipikus játéktechnikák esetében, de Booster-ként is tökéletesen megállja a helyét a tiszta, erőteljes hangzásának köszönhetően. A hét és nyolc húros gitárok használata sem okoz gondot, hiszen a CP-1X egyszerűen tartja készben a felső hangtartomány dinamikáit anélkül, hogy közben elveszítenénk az erőteljes mélyeket. Elektroakusztikus gitárok használata esetén pedig természetes, felhangdús gitárhangot élvezhetünk lágy ujjal pengetés vagy erőteljes pengetős akkordozás esetén egyaránt.

 •  
  Egyszerűen beállítható, stúdió minőségű hangzás

  A legtöbb kompresszor pedálnál, pontosan az történik, amit beállítunk. A CP-1X esetében viszont a pedál potméterei összhangban működnek egymással, ráadásul rendkívül kifinomultan. Egy potméter forgatásakor egyszerre több összekapcsolt paraméter beállítása zajlik a pedálon belül. Ennek köszönhető, hogy a dinamika kezelése és a hang megformálása messze meghaladja az általános kompresszor pedálok képességeit, ami korábban csak csúcsminőségű stúdió berendezésekkel volt elérhető. De a jó hír, hogy CP-1X kezeléséhez nem kell hangmérnök. A MDP processzálás finomhangolását a BOSS mérnökök már gyárilag elvégezték, így a kifinomult hangzáshoz a már ismerős kispedál potméterek használatán kívül nincs másra szükség.

 •  
  High-End tulajdonságok a profi hangzáshoz

  A CP-1X professzionális, 18V-os bemeneti áramköre elegendő headroom-ot biztosít a legtüzesebb gitár pickup-ok számára is, így bármilyen gitárral tökéletesen tiszta hangzást érhetünk el. A 16-szegmenses Gain Reduction indikátorral pedig minden pillanatban ellenőrizhető a kompresszió mértéke, és ezáltal a pedál működése. Összehasonlítva más kompresszorokkal, a CP-1X zajszintje rendkívül alacsony, amely szintén óriási előnye a BOSS technológiának.

 •  
  MDP: Fejlett technológia, kivételes hangzás

  Hosszú évtizedek kutatásának és fejlesztésének eredménye a BOSS névvel fémjelzett MDP (Multi-Dimensional Processing) technológia, amely a gitárhang megformálásának egy vadonatúj megközelítését takarja. Az MDP technológia a hang különböző alkotóelemeinek - frekvencia, felhangok, dinamika, pickup viselkedés stb. - valósidejű analizálása mellett a játék különböző karakterisztikáit is elemzi, beleértve a fekvéseket, akkordok vagy dallamvonalak használatát, hajlításokat, a vibrátó mértékét és más jellegzetességeket. Ezt követően minden egyes alkotórészt külön processzál az optimális hangzás eléréséhez. Az MDP technológia rendkívül kifinomult, high-tech megközelítése messze túlmutat a hagyományos jelfeldolgozás korlátain. •  
 •  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek