Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Boss GT-001 gitár effekt processzor

Ár:
83.000 Ft
Elérhetőség: Rendelésre, értesítés kérésre
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. szeptember 30.
Gyártó: BOSS
Kisvárda üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Nyíregyháza üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Boss GT-001

Prémium erősítők és effektek egy stílusos desktop készülékben
Tartalmazza a BOSS legfrissebb COSM erősítő modelljeit, MDP effektjeit, stb.                                                                                                                                         

Az erősítők és effektek teljesen flexibilis elhelyezése a két effekt láncnak köszönhetően                                                                                                                                                                                                                                              Fejlett, több-csatornás USB audio/MIDI interfész a különféle felvételi módok miatt és a hatékony Re-Amping végett                                                                                

Kompatibilis a GT-100 Verzió 2.0 hangszín Patch-eivel                                                                                                                                                                                                                                                                                                Dedikált potméterek a hangszín állítás érdekében és gombok a kedvenc hangszíneink előhívásához                                                                                                                                                                                                                          BOSS TONE STUDIO Editor / Librarian szoftver Mac/Windows platformra és egyedi Patch-ek a bosstonecentral.com oldalról

XLR mikrofon bemenet fantom táppal; kifejezetten énekre és akusztikus gitárra optimalizált effektek, Patch-ek

1/8-inches bemenet különféle sztereó készülékek csatlakoztatására, mint az okos telefon, vagy a zene lejátszók

Monofonikus guitar-to-MIDI átalakító a normál 1/4-inches gitár kimenetről

Dedikált aljzat expression pedál vagy két lábkapcsoló csatlakoztatásához a valósidős effekt vezérlés, vagy a Patch váltás érdekében

A tápellátás megoldható USB buszról vagy a tartozék AC adapterről


Zászlóshajó GT teljesítmény az asztalra

A GT-001 a zászlóshajó GT-100 Verzió 2-ben megismert és elismert erősítőket és effekteket tartalmazza, stílusos asztali processzor kivitelben házi stúdiók és utazó zenészek számára. Kis méretének köszönhetően bármilyen munkaasztalon elhelyezhető, míg intuitív kezelőszervei segítségével egyszerűen előhívhatunk világ-klasszis hangzásokat felvételhez, gyakorláshoz. A gitár bemenet mellett, egy XLR bemenet is rendelkezésünkre áll ének, vagy akusztikus hangszerek felvételéhez, továbbá a beépített USB audio / MIDI interfész közvetlen kapcsolatot biztosít DAW szoftverünkhöz. Éppúgy, mint a GT-100, a GT-001 is remek hangszín készítési lehetőségeket kínál a dupla erősítő és effektláncnak és egyéb Routing beállításoknak köszönhetően. Mindezek mellet, az új fejlesztésű Gitár-MIDI funkció lehetővé teszi a jammelést a Guitar Friend Jam-mel és egyéb számítógépes programokkal, a sima normál gitárkimenetet használva – nincs szükség speciális hangszedőre! Az ingyenesen letölthető BOSS TONE STUDIO szoftver egy szép grafikus felületet biztosít a számítógépes hangszín készítéshez, továbbá hozzáférést ad a BOSS TONE CENTRAL ingyenesen letölthető, stúdió-kész hangszíneihez is.

Professzionális hangzás felvételekhez és jammeléshez

A GT-001 stílusos, modern ruhája alatt egy teljes értékű BOSS multi-effekt lakozik, prémium hangzással. COSM erősítői és effektjei egyenértékűek a BOSS csúcskategóriás színpadi processzorában, a GT-100 Verzió 2-ben találhatókkal – ráadásul a két készülék között átjárhatóak a Patch adatok. A dupla effekt láncnak köszönhetően kifinomult hangzásokat hozhatunk létre, két erősítő modellel és soros / párhuzamos effekt bekötéssel, a professzionális alkalmazás érdekében. Olyan fejlett paraméterek is elérhetők, mint a csatorna megosztás funkció, mely lehetővé teszi az effekt láncok közötti kapcsolást manuálisan, frekvencia, vagy játék dinamika alapján; továbbá állítható a bal/jobb oldal keverési aránya is a kiváló felvételek készítése végett.

Egy kiváló eszköz DAW zenekészítshez

Egyetlen USB kábelen keresztül a GT-001 csúcs-minőségű audio interfészként szolgál Mac vagy Windows számítógépekhez. Egyszerűen vehetünk fel remek erősítő és effekt hangzásokat közvetlenül DAW szoftverünkbe, és a négy audio csatorna számos lehetőséget kínál a felvételre, Re-Amping-re és keverésre. Például a GT-001 erősítőivel és effektjeivel processzált hang hallgatása közben, rögzíthetünk száraz gitárhangot is a DAW-ba, külön sávokra vehetjük fel a processzált és a száraz hangot, majd a felvétel visszahallgatása közben, utólag is kialakíthatjuk hangzásunkat a GT-001-el. Továbbá, a lehetőség, hogy a GT-001 tápellátása megoldható akár a tartozék adapterről, akár USB-n keresztül, nagyfokú komfortot biztosít az otthoni zenéléshez, stúdió munkákhoz és a laptopos mobil felvételekhez egyaránt.

XLR mikrofon bemenet és énekhez, akusztikus gitárhoz készült Patch-ek

A GT-001 nem csupán egy gitár processzor — hozzá köthetünk egy mikrofont is ének, vagy akusztikus hangszer felvételére a DAW szoftverünkbe. A fantom tápos, XLR mikrofon bemenetre kondenzátor mikrofon is csatlakoztatható a minőségi felvétel érdekében. Speciális énekre és akusztikus gitár felvételéhez alkalmas Patch-ek is megtalálhatók a hangszerben, melyek kiváló hangzást biztosítanak a felvételhez és a monitorozáshoz egyaránt. A GT-001 rendelkezik egy sztereó AUX bemenettel is, melyhez csatlakoztathatunk okos telefont, vagy bármilyen zenelejátszót, hogy akkor is tudjunk „jammelni”, ha nem csatlakozunk számítógépre.

Szólaltass meg számítógép alapú MIDI hangszereket a normál gitárodról

A GT-001 tartalmaz egy monofonikus guitar-to-MIDI átalakító funkciót, mely lehetővé teszi, hogy egy normál gitárral – speciális hangszedő nélkül - meghajtsunk a számítógépen szoftver szintetizátorokat, vagy egyéb MIDI hangszereket. Az új fejlesztésű BOSS technológiának köszönhetően, a gitár-MIDI átalakítással kihasználhatjuk a Roland ingyenes Guitar Friend Jam szoftverét, továbbá kísérletezhetünk gitárról bevitt MIDI szekvenciák létrehozásával is bármilyen zene szerkesztő szoftverben.

Hangszínek szerkesztése és rendezése a BOSS TONE STUDIO szoftverrel

A Mac és Windows platformra ingyenesen letölthető BOSS TONE STUDIO egy intuitív grafikus interfészt biztosít, hogy USB-n keresztül számítógépen szerkesszük vagy készítsük el GT-001 Patch-einket. A szoftver lehetővé teszi továbbá a Patch-ek egyszerű rendezését és archiválását, valamint azt is, hogy a különböző dalokhoz, vagy stílusokhoz megfelelően, más-más hangszíneket töltsünk a GT-001-re. Amennyiben számítógépünkkel csatlakozunk az internetre, a BOSS TONE STUDIO integráltan összekapcsolható a BOSS TONE CENTRAL weboldallal, ahonnan belehallgatás után kiválaszthatjuk és egyből a GT-001-be tölthetjük a nekünk tetsző hangzásokat. Ezek a prémium Patch-ek működnek a GT-100 Verzió 2.0-val is, és könnyedén testre szabhatók a BOSS TONE STUDIO grafikus szerkesztő felületének köszönhetően.

BOSS TONE CENTRAL : Egy weboldal, ahol ingyenes Patch-ek, oktató videók, művész tippek és egyebek is elérhetők

A BOSS TONE CENTRAL egy ideális weboldal minden BOSS felhasználó számára. Ez az újonnan létrehozott és tartalmában folyamatosan bővülő oldal, hozzáférést biztosít híres gitárosok, turnézó, vagy session zenészek által készített prémium tartalmakhoz, demo videókhoz és letölthető Patch-ekhez. Érdemes gyakran visszatérni új hangszínekért, „hogyan csináljam” videókért, vagy éppen egy-két zenész interjú elolvasása miatt. Ha szereted a BOSS effekteket, akkor a BOSS TONE CENTRAL a te helyed!

Műszaki jellemzők

AD átalakítás: 24 bit + AF mód

AF mód (Adaptív Fókusz mód) A Roland és BOSS saját módszere, mely jelentősen javítja az AD és DA átalakítók jel-zaj viszony (SN) arányát.

DA átalakítás: 24 bit

Mintavételi frekvencia: 44.1 kHz

Patch: 200 (Felhasználói) + 200 (Gyári)

Névleges bemeneti szint: GUITAR IN: -10 dBu, MIC IN: -40 dBu, AUX IN: -20 dBu

Bemeneti Impedancia: GUITAR IN: 1 M ohm, MIC IN: 4 k ohms, AUX IN: 27 k ohms

Névleges kimeneti szint: OUTPUT L/MONO, R: -10 dBu, PHONES: -10 dBu

Kimeneti Impedancia: OUTPUT L/MONO, R: 2 k ohms, PHONES: 44 ohms

Ajánlott terhelési Impedancia: OUTPUT L/MONO, R: 10 k ohm vagy nagyobb

PHONES: 44 ohm vagy nagyobb

Kijelző: Grafikus LCD (132 x 32 képpontos, háttérvilágítású LCD)

Csatlakozók

GUITAR IN jack: 6,3mm-es jack-aljzat

MIC IN jack: XLR típusú, szimmetrikus, fantom táp (DC 48 V, 10 mA Max)

AUX IN jack: sztereó mini jack-aljzat

OUTPUT (L/Mono, R) jacks: 6,3mm-es jack-aljzat

PHONES jack: sztereó mini jack-aljzat

CTL/EXP jack: 6,3mm-es jack-aljzat

USB COMPUTER port: USB B típus

DC IN jack aljzat


Áramellátás: AC adapte vagyr USB porton keresztül (USB bus power)

Áramfelvétel: 240 mA

Méretek: 211 (SZ) x 135 (H) x 58 (M) mm

Súly (elemekkel együtt): 500 g

Tartozékok: Használati útmutató, Tájékoztató “A Készülék Biztonságos használata”, AC adapter

Kiegészítők (külön megvásárolható): Dupla lábkapcsoló: FS-6, Expression Pedál: FV-500L/500H, Roland EV-5

0 dBu = 0.775 Vrms

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Rendelésre, értesítés kérésre
38.900 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
35.900 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
33.900 Ft
Termék címkék: effekt, gitar, multieffekt