Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Boss JB-2 Angry Driver gitár torzító

Ár:
68.570 Ft
Elérhetőség: Külső raktárunkból Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2020. február 28.
Gyártó: BOSS
Kisvárda üzletben: Külső raktárunkból Rendelhető
Nyíregyháza üzletben: Külső raktárunkból Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás


 • A BOSS és JHS Pedals vadonatúj, közös fejlesztésű Overdrive pedálja, széles hangszín tartománnyal

 • A BOSS BD-2 Blues Driver és a JHS Pedals Angry Charlie hangjának ötvözése

 • Három dupla potméter a független torzítás, hangszín és jelszint beállításhoz az egyes Overdrive típusokhoz

 • Mód kapcsoló független Overdrive típusok kiválasztásához, két soros csatlakoztatás az effektek egymásra pakolásához vagy •  
 •  

párhuzamos csatlakoztatás különleges új hangzások létrehozásához

 • Külön üzemmód a BOSS és JHS torzítók közötti átkapcsoláshoz a beépített pedálkapcsolóval

 • Külön aljzat a pedál üzemmódok és bypass vezérléséhez egy külön megvásárolható lábkapcsolóval vagy effekt kapcsoló rendszerrel

 • Többszínű LED indikátor mutatja a BOSS módot (kék), JHS módot (piros) és kombinált módot (lila)

 • Öt év BOSS garancia •  
 •  

 

 

Két piacvezető cég együttműködése a BOSS kompakt pedálok 40. évfordulójának alkalmából

A JB-2 pedál megalkotásának ötlete a BOSS elnöke, Yoshi Ikegami és JHS Pedals alapítója, Josh Scott barátságából és az innovatív pedálok fejlesztésének közös szenvedélyéből született. A Blues Driver hosszú idő óta Josh egyik kedvenc pedálja, amely nagyban hozzájárult saját pedáljainak fejlesztéséhez és cége megalapításához. “Gitárosként éveken át két Blues Driver-t használtam. Ez alapozta meg a pedálok iránti rajongásomat. Az egyik egyszer csak meghibásodott. Kinyitottam és rájöttem, hogy csak egy forrasztást kellett kijavítani. Ez keltette fel először a kíváncsiságomat, majd változtatta meg az életemet. A JHS Pedals története ennek a pedálnak a javításával indult”.

Yoshi és Josh rendszeresen találkoznak a NAMM SHOW-n és mint ötletet, már számos alkalommal felvetették az együttműködés lehetőségét. A BOSS pedálok 40. évfordulójának kapcsán Yoshi elérkezettnek látta az időt egy új pedál közös fejlesztésére. “A BOSS pedálok 40 éves pályafutása során ez az első ilyen alkalom”- mondja Yoshi. “Úgy vélem, csodálatos dolog, amikor két cég között a kölcsönös tisztelet jegyében születik együttműködés”.

“Nagyon izgatottak voltunk, hogy együtt dolgozhatunk a BOSS-al a JB-2 pedál fejlesztésén” - folytatja Josh. “Már sokszor elmondtam, hogy a BOSS pedálok a kedvenceim. Soha nem gondoltam volna, hogy egy nap a JHS bekapcsolódhat a BOSS negyven éves történetébe. Igazi megtiszteltetés.

 

Partnerek a hangzásban

Sok ötlet átbeszélése után a BOSS és JHS Pedals végül úgy érezte, hogy a Blues Driver és Angry Charlie párosítása a legjobb megoldás.

“Amikor felmerült az ötlet, fogtuk az ES-8 kapcsoló rendszert és számos pedálunkat kipróbáltuk a JHS Angry Charlie-val kombinálva” - mondja Yoshi. “Olyan párosítást kerestünk, ahol a pedálok jól egészítik ki egymást. Az Angry Charlie hangzás pontosan az, amit nem találsz meg a BOSS-nál, de

rendkívül jól szól együtt a Blues Driver-rel” - teszi hozzá Josh. “A Blues Driver-ben az a lenyűgöző, hogy tökéletesen kezeli az alacsony hangerőt és ráadásul nagyon jól erősít, ami jól kihangsúlyozza az Angry Charlie képességeit. Az Angry Charlie mindig mérges, de ezt a Blues Driver kicsit megszelídíti és meg is változtatja.

“Nagyon inspiráló együtt dolgozni egy termék fejlesztésén egy olyan céggel, amelyik ilyen hosszú ideje a piacon van és ilyen jól csinálja a dolgát” - folytatja Josh. Jó látni, amikor tehetséges emberek szeretik azt, amit csinálnak. 150%-ig elégedett vagyok a JB-2 vel. Imádom”.

“Hosszú idő óta azokat a kihívásokat keressük, melyek áttörést jelentenek” - mondja Yoshi. “Úgy gondolom, hogy mérnökeink számára frissítő és inspiráló egy ilyen kaliberű céggel együttműködni”.

 

Sokféle torzított hangzás egyetlen kompakt pedálba sűrítve

Két torzító típusával, dupla potmétereivel és hat üzemmódjával a JB-2 elképesztő mennyiségű Overdrive hangzást sűrít egyetlen pedálba. A Blues Driver képviseli a szelídebb oldalt a visszafogott Boost és Overdrive hangzásokkal, miközben az Angry Charlie adja a közepes/erőteljes Overdrive-ot egészen a torzításig.

A hatállású mód választó nagy rugalmasságot garantál a kreatív ötletek kiaknázásához, beleértve a soros és párhuzamos kapcsolásokat is. Soros módban az egyik Overdrive booster-ként működik a másik számára, miközben a párhuzamos üzemmódban az Overdrive karaktere a pengetés minden apró részletét leköveti. Egy külön aljzat áll rendelkezésre külső lábpedál vagy pedál kapcsoló csatlakoztatásához, ami még tovább növeli a JB-2 sokoldalúságát.

“A soros és párhuzamos kapcsolásnak köszönhetően egy lenyűgöző, egyedülálló kapcsoló rendszert kapsz” - teszi hozzá Josh. “A két pedálhoz hat vezérlő tartozik, de párhuzamos kapcsolásban ez a hat vezérlő egy teljesen „új” pedált működtet, ami zseniális. Itt van a jól ismert Angry Charlie és a szintén jól ismert Blues Driver. Ha ezeket összeépítjük, mind a hat vezérlő hatással van egymásra, ami hangszínek százait eredményezi. Ez egy fantasztikus termék, úgy gondolom”.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek