Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Boss JB-2 Angry Driver gitár torzító

Ár:
68.570 Ft
Elérhetőség: Rendelésre, értesítés kérésre
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. október 28.
Gyártó: BOSS
Kisvárda üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Nyíregyháza üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás


 • A BOSS és JHS Pedals vadonatúj, közös fejlesztésű Overdrive pedálja, széles hangszín tartománnyal

 • A BOSS BD-2 Blues Driver és a JHS Pedals Angry Charlie hangjának ötvözése

 • Három dupla potméter a független torzítás, hangszín és jelszint beállításhoz az egyes Overdrive típusokhoz

 • Mód kapcsoló független Overdrive típusok kiválasztásához, két soros csatlakoztatás az effektek egymásra pakolásához vagy •  
 •  

párhuzamos csatlakoztatás különleges új hangzások létrehozásához

 • Külön üzemmód a BOSS és JHS torzítók közötti átkapcsoláshoz a beépített pedálkapcsolóval

 • Külön aljzat a pedál üzemmódok és bypass vezérléséhez egy külön megvásárolható lábkapcsolóval vagy effekt kapcsoló rendszerrel

 • Többszínű LED indikátor mutatja a BOSS módot (kék), JHS módot (piros) és kombinált módot (lila)

 • Öt év BOSS garancia •  
 •  

 

 

Két piacvezető cég együttműködése a BOSS kompakt pedálok 40. évfordulójának alkalmából

A JB-2 pedál megalkotásának ötlete a BOSS elnöke, Yoshi Ikegami és JHS Pedals alapítója, Josh Scott barátságából és az innovatív pedálok fejlesztésének közös szenvedélyéből született. A Blues Driver hosszú idő óta Josh egyik kedvenc pedálja, amely nagyban hozzájárult saját pedáljainak fejlesztéséhez és cége megalapításához. “Gitárosként éveken át két Blues Driver-t használtam. Ez alapozta meg a pedálok iránti rajongásomat. Az egyik egyszer csak meghibásodott. Kinyitottam és rájöttem, hogy csak egy forrasztást kellett kijavítani. Ez keltette fel először a kíváncsiságomat, majd változtatta meg az életemet. A JHS Pedals története ennek a pedálnak a javításával indult”.

Yoshi és Josh rendszeresen találkoznak a NAMM SHOW-n és mint ötletet, már számos alkalommal felvetették az együttműködés lehetőségét. A BOSS pedálok 40. évfordulójának kapcsán Yoshi elérkezettnek látta az időt egy új pedál közös fejlesztésére. “A BOSS pedálok 40 éves pályafutása során ez az első ilyen alkalom”- mondja Yoshi. “Úgy vélem, csodálatos dolog, amikor két cég között a kölcsönös tisztelet jegyében születik együttműködés”.

“Nagyon izgatottak voltunk, hogy együtt dolgozhatunk a BOSS-al a JB-2 pedál fejlesztésén” - folytatja Josh. “Már sokszor elmondtam, hogy a BOSS pedálok a kedvenceim. Soha nem gondoltam volna, hogy egy nap a JHS bekapcsolódhat a BOSS negyven éves történetébe. Igazi megtiszteltetés.

 

Partnerek a hangzásban

Sok ötlet átbeszélése után a BOSS és JHS Pedals végül úgy érezte, hogy a Blues Driver és Angry Charlie párosítása a legjobb megoldás.

“Amikor felmerült az ötlet, fogtuk az ES-8 kapcsoló rendszert és számos pedálunkat kipróbáltuk a JHS Angry Charlie-val kombinálva” - mondja Yoshi. “Olyan párosítást kerestünk, ahol a pedálok jól egészítik ki egymást. Az Angry Charlie hangzás pontosan az, amit nem találsz meg a BOSS-nál, de

rendkívül jól szól együtt a Blues Driver-rel” - teszi hozzá Josh. “A Blues Driver-ben az a lenyűgöző, hogy tökéletesen kezeli az alacsony hangerőt és ráadásul nagyon jól erősít, ami jól kihangsúlyozza az Angry Charlie képességeit. Az Angry Charlie mindig mérges, de ezt a Blues Driver kicsit megszelídíti és meg is változtatja.

“Nagyon inspiráló együtt dolgozni egy termék fejlesztésén egy olyan céggel, amelyik ilyen hosszú ideje a piacon van és ilyen jól csinálja a dolgát” - folytatja Josh. Jó látni, amikor tehetséges emberek szeretik azt, amit csinálnak. 150%-ig elégedett vagyok a JB-2 vel. Imádom”.

“Hosszú idő óta azokat a kihívásokat keressük, melyek áttörést jelentenek” - mondja Yoshi. “Úgy gondolom, hogy mérnökeink számára frissítő és inspiráló egy ilyen kaliberű céggel együttműködni”.

 

Sokféle torzított hangzás egyetlen kompakt pedálba sűrítve

Két torzító típusával, dupla potmétereivel és hat üzemmódjával a JB-2 elképesztő mennyiségű Overdrive hangzást sűrít egyetlen pedálba. A Blues Driver képviseli a szelídebb oldalt a visszafogott Boost és Overdrive hangzásokkal, miközben az Angry Charlie adja a közepes/erőteljes Overdrive-ot egészen a torzításig.

A hatállású mód választó nagy rugalmasságot garantál a kreatív ötletek kiaknázásához, beleértve a soros és párhuzamos kapcsolásokat is. Soros módban az egyik Overdrive booster-ként működik a másik számára, miközben a párhuzamos üzemmódban az Overdrive karaktere a pengetés minden apró részletét leköveti. Egy külön aljzat áll rendelkezésre külső lábpedál vagy pedál kapcsoló csatlakoztatásához, ami még tovább növeli a JB-2 sokoldalúságát.

“A soros és párhuzamos kapcsolásnak köszönhetően egy lenyűgöző, egyedülálló kapcsoló rendszert kapsz” - teszi hozzá Josh. “A két pedálhoz hat vezérlő tartozik, de párhuzamos kapcsolásban ez a hat vezérlő egy teljesen „új” pedált működtet, ami zseniális. Itt van a jól ismert Angry Charlie és a szintén jól ismert Blues Driver. Ha ezeket összeépítjük, mind a hat vezérlő hatással van egymásra, ami hangszínek százait eredményezi. Ez egy fantasztikus termék, úgy gondolom”.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Rendelésre, értesítés kérésre
53.800 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
52.900 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
50.520 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
46.900 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
40.680 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
40.680 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
35.760 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
32.740 Ft
Nem elérhető (Elkelt!)
27.200 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
23.790 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
20.340 Ft
Rendelésre, értesítés kérésre
16.900 Ft