Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Boss RC-1 Loop Station gitáreffekt

Ár:
34.120 Ft
Elérhetőség: Rendelésre, értesítés kérésre
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. szeptember 30.
Gyártó: BOSS
Kisvárda üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Nyíregyháza üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Boss RC-1 Loop Station


Ne keress tovább. Ha Loopolás, akkor BOSS! A BOSS RC-1 az eddigi legegyszerűbb, legkönnyebben kezelhető Loop Station-ünk, ráadásul remek szórakozás is! Az RC-20 Loop Station 2001-es megjelenése óta, a BOSS folyamatosan újabb és újabb Loop termékeket dobott piacra. Annak ellenére, hogy Loop művészek és előadók világszerte nagy megelégedéssel használják ezeket a frázis Loopereket, a BOSS egy még egyszerűbb és kedvezőbb árfekvésű megoldás után kutatott. Az RC-1 egy lényegre törő Looper, melyet igazán könnyű használni. Tapasztald meg te is, milyen élvezet a Loopolás ezzel a BOSS kispedállal, miközben felveszel, lejátszol, ráveszel, vagy éppen használod az Undo/Redo műveleteket. Természetesen az RC-1-re ugyanúgy jellemző a BOSS minőség, melyre számítanak és melyben megbíznak a zenészek világszerte.

A fedlapon található egy 24-részből álló, kör alakban elhelyezkedő LED kijelző, amely egy új és innovatív Loop indikátor. Azonnal látjuk rajta a felvétel, rájátszás vagy lejátszás módokat.

A maximális 12 perces sztereó felvételi idejével, az RC-1 hosszabb produkció felvételére is alkalmas, hogy a kreativitásnak semmi ne szabhasson határt!

A sztereó ki és bemeneti aljzatok lehetővé teszik sztereó effektek és erősítők alkalmazását is Loopolás közben, vagy akár sztereó hangszereket is csatlakoztathatunk az eszközhöz, például szintetizátort. További kényelmi funkciók az elemes és AC adapteres működés, valamint a külső lábkapcsoló használatának lehetősége. Az RC-1 egy remek társ, amikor Loopolásra adod a fejed.

  • Lényegre törő és egyszerű kezelhetőség

  • Új fejlesztésű Loop indikátor, mely mutatja az aktuális loop módot (Rec/Overdub/Play)

  • Működik sima 9-voltos alkáli elemről is (körülbelül 3 órán át)

  • Használható opcionális AC adapterről is (PSA sorozat: külön kapható)

  • 12 percnyi sztereó felvételi idő

  • Sztereó be- és kimenetek

  • A felvett frázis az RC-1 kikapcsolása után is a memóriában marad

  • Öt év BOSS garancia  •  
  •  
 

Soha "nem kerülsz ki a körforgásból"...


Mindenki be akar kerülni a körbe, más Looper pedálokkal azonban nem mindig áll rendelkezésünkre elegendő felvételi idő elképzeléseink megvalósításához. 12-perces sztereó felvételi idejével, kategóriájában a leghosszabb sztereó felvételt az RC-1 kínálja.

Valóban az RC-1 a megfelelő választás?


Teljesen mindegy, hogy kezdő- vagy turnézó profi zenész használja, az RC-1 kiváló választás minden gitáros, basszusgitáros, vagy billentyűs számára, gondoljunk csak a használhatóságra, egyszerűségre, praktikusságra és persze az élvezetre, amit ez a kis Looper nyújthat.

Hogyan használható az RC-1?


Az RC-1 beilleszthető a már meglévő pedál Board-unkba, vagy effekt rendszerünkbe. Remek eszköz, ha gyakorlásról, tanulásról van szó, mivel gyorsan és egyszerűen vehetünk fel kíséretet, amire aztán rájátszunk.

Akár sztereó hangszereket, például szintetizátort is ráköthetünk.


Nos, igen és nem. Természetesen jól néz ki, de ezen kívül az RC-1 új indikátora nagyon innovatív és hasznos is. Tisztán és világosan mutatja a Rec/Overdub/Play módok aktuális állapotát. Az indikátor átkapcsolható váltakozó módba is, mely vizuálisan követi a létrehozott Loopot. Rájátszás és lejátszás közben a kijelzőn látható forgás sebessége közvetlenül összefügg a Loop hosszával, így mindig tudjuk, hol járunk.

Mi a helyzet a sztereó be- és kimenetekkel?


Nyilvánvalóan, néhány egyéb termék azon a tézisen alapul, hogy a monó felvétel és lejátszás elegendő a felhasználók számára. Mi a BOSS-nál úgy gondoljuk, hogy manapság nem túl nagy elvárás, ha valaki sztereó Looperre vágyik. A sztereó be és kimenetek segítségével sztereóban vehetjük fel és játszhatjuk vissza ötleteinket - végül is két fülünk van és általában a zenét is sztereóban élvezzük a legjobban!

Miért lehet szükségem a külső lábkapcsolóra?


Az opcionális FS-7 még egyszerűbbé és könnyebbé teszi a lábkapcsolást. Pici méretének köszönhetően pedig tényleg nem sok helyet foglal a pedál board-ban. Az "A" kapcsolóra lépve leállítható a Looper felvétel/rájátszás/lejátszás. Az "A" lábkapcsoló lenyomva tartásával kitörölhető a felvett frázis. A "B" kapcsolóra lépve pedig végrehajtható az Undo és a Redo művelet. Ilyen egyszerű!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!