Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Boss RV-500 Reverb processzor

Ár:
137.470 Ft
Elérhetőség: Rendelésre, értesítés kérésre
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. október 27.
Gyártó: BOSS
Kisvárda üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Nyíregyháza üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

KOZMIKUS KINCSESLÁDA


Az RV-500 a BOSS valaha gyártott leghatékonyabb és legsokoldalúbb Reverb processzora, amely a Reverb hangzás új dimenzióit tárja fel. Ez a sokoldalú pedál első osztályú 32-bites AD/DA átalakítót, 32-bites/96 kHz-es lebegőpontos processzálást használ, széleskörű programozhatósággal kiegészítve a stúdió minőségű Reverb hangzás eléréséhez.

A 12 üzemmód és 21 új fejlesztésű Reverb algoritmus óriási hangzásbeli változatosságot garantál a modern téreffektektől az átható és lebilincselő hang-atmoszférákig. A RV-500 kiváló digitális jelfeldolgozás rendszerével minden Reverb patch-re elérhető egy teljes értékű digitális Delay is, és akár két Reverb patch is használható egyszerre. Külső lábkapcsoló/expression pedál vezérlést támogató MIDI kimenetével/bemenetével, és USB-n keresztül az RV-500 Editor/Librarian szoftverhez történő csatlakoztathatóságával az RV-500 a legsokoldalúbb Reverb pedál a piacon.
 
 

 • Stúdió minőségű hangzás, első osztályú 32-bites AD/DA átalakító, 32-bites lebegőpontos processzálás és 96 kHz-es mintavételezési sebesség

 • 12 üzemmód, 21 Reverb típus rengeteg szerkeszthető paraméterrel

 • Általános és modern Reverb effektek sokasága, valamint olyan Roland klasszikusok, mint az SRV-2000 Reverb és RE-201 Space Echo

 • A/B Simul mód két Reverb patch egyszerre történő használatához

 • Kiválasztható Carryover funkció, amely patch váltáskor vagy baypass műveletnél nem vágja le az effekt végét

 • Hatékony DSP, amely független modulációval rendelkező digitális Delay effektet ad az egyes Reverb patch-ekhez

 • Grafikus LCD és széleskörű valósidejű vezérlés

 • 297 belső patch memória és jól kezelhető szabályzók

 • Kiválasztható Bufferelt vagy True-bypass működés

 • MIDI kimenet/bemenet a külső MIDI vezérléshez

 • USB-MIDI az RV-500 Editor/Librarian-hoz vagy DAW szoftverhez történő csatlakoztatásához

 • Tápellátás AA méretű elemekkel vagy hálózati adapterrel (PSA-sorozat) •  
 •  
 
 

 •  
  12 üzemmód és 21 egyedi Reverb típus

  Az RV-500 összesen 21 csúcsminőségű algoritmust használ minden elképzelt hangzás megformálásához. Ezek mindegyike rengeteg beállítható paraméterrel rendelkezik, beleértve a Decay, Density, Modulation, EQ, Ducking és más paramétereket is. Az összes algoritmust újonnan fejlesztették ki, kifejezetten erre a pedálra, felhasználva a BOSS több évtizedes zengetők-terén szerzett tapasztalatát és szakértelmét. Az általános Room, Hall és Plate effektek mellett olyan fejlett Reverb effektek is helyet kaptak a pedálban, mint a Shimmer, Non-linear, SFX és sok más. Mindezek mellett a ’70-es és ’80-as évekből ismert RE-201 Space Echo és SRV-2000 Digital Reverb, két rendkívül népszerű Roland effekt is teljesen megújult formában szólaltatható meg a pedállal.

 •  
  Egyszerre használható Reverb effektek és független digitális Delay

  A nagy hatásfokú DSP hanggenerátornak köszönhetően az RV-500 sokkal több, mint egy átlagos egy effektet tartalmazó pedál. A Dual üzemmódban egyszerre két független Reverb patch-et használhatunk; és eldönthetjük, hogy mindkettőt a teljes frekvencia spektrummal hajtjuk meg, vagy mindkettő bementére más frekvencia tartományt küldünk, a gazdag és összetett hangzás eléréséhez. A/B Simul üzemmódban egyszerre használható bármelyik két RV-500 Reverb patch, sorba vagy párhuzamosan kötve, illetve összekeverve vagy felosztva az A/B kimenetre. Mindezek mellett minden egyes patch-hez tartozik egy digitális Delay effekt is, rengeteg beállítható paraméterrel, beleértve a modulációt és EQ-t, valamint a Reverb és Delay soros vagy párhuzamos csatlakoztatását patch-enként.

 •  
  Kivételes hangzás

  Az RV-500 32-bites/96 kHz-es AD/DA átalakítója messze túlszárnyal minden általános elvárást a pedál effektek körében. A 32-bites lebegőpontos jelfeldolgozás 96 kHz-es mintavételezési sebességgel történik, olyan hangminőséget eredményezve, ami túlmutat a legkiválóbb digitális stúdió processzorok képességein is. A bypass funkcióval a száraz analóg hang mindenfajta digitális processzálás nélkül is átküldhető a pedálon. A True-bypass és Bufferelt bypass működés kiválasztásával pedig tökéletesen lehet alkalmazkodni az adott igényekhez.

 •  
  Fejlett kezelőfelület, jól áttekinthető működtetés

  Az RV-500 nagyméretű LCD kijelzőjén tisztán jelennek meg a patch neveket és más fontos információk, továbbá megkönnyíti a paraméterek gyors áttekintését és szerkesztését, valamint a fejlett vezérlés lehetőségek beállítását. A kiváló minőségű potméterekkel minden alapvető beállítás, úgy mint Pre-Delay, magas/mély EQ és effekt szint, egyszerűen elvégezhető. A pedál USB-n keresztül csatlakoztatható az ingyenes RV-500 Editor/Librarian szoftverhez a path-ek szerkesztéséhez, mentéséhez és más feladatok elvégzéséhez egy számítógépen.

 •  
  Intenzív valósidejű vezérlés

  A szabadon kijelölhető kapcsolóknak és valósidejű vezérlésnek köszönhetően az RV-500 ösztönzi a kreativitást és hatalmas rugalmasságot nyújt az élő előadásokhoz. Alapbeállításként az A, B és TAP/CTL kapcsolókkal a patch/bank választás és bypass, valamint a tap tempó, illetve egy vagy több paraméter valósidejű beállítása vezérelhető. A kapcsolók működése tetszés szerint beállítható három különböző Reverb patch, az A/B Simul mód és más funkciók használatához. A MIDI kimenet/bemenet pedig további kreatív lehetőségeket nyújt a még összetettebb felhasználáshoz.

 •  
  RV-500 üzemmódok és algoritmusok

  Room—Négy típus: small, medium, large és ambience.
  Hall—Három különböző méret.
  Plate—Klasszikus stúdió zengető.
  Spring—1-3 kiválasztható rugó.
  Shimmer—Két hangmagasságban eltolt Reverb effekt.
  Fast Decay—Egyedi Reverb hangzás, gyors lecsengéssel a tiszta hangzáshoz.
  Early Reflection—Négy típus, burkológörbe paraméterekkel az egyedi hangzás megformálásához.
  Non-Linear—Gate, Reverse és Granular típusok.
  SFX—Három karakteres Reverb típus speciális effektekkel: Lo-Fi, Slowverb és Storm.
  Dual—Két független Reverb effekt teljes értékű használata a bemeneten vagy frekvencia tartományokra felosztva.
  SRV—A ’80-as években megjelent, klasszikus Roland SRV-2000 újjászületése.
  Space Echo—A Roland RE-201 Space Echo rekreációja, amely egyike a valaha gyártott legnépszerűbb szalagos visszhang effekteknek. •  
 •  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!