Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

A Polip Music Kft.

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) kormányrendelet szabályozása értelmében új, 10 000 Ft feletti árú termékekre a törvényben előírt 12 hónap, illetve gyártótól függően ennél több hónap-év garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancialevélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontra történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. 

Portósan küldött (címzettel fizetteti) csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azokat minden esetben visszaküldi a feladónak!

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) kormányrendelet részleteinek megtekintése

itt: http://www.njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=76566.222971

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Figyelem! Használt termék vásárlása esetén, garanciát nem tudunk vállalni, továbbá a törvényben meghatározott új termék vásárlására vonatkozó feltételek használt termékeknél pl: (visszaküldési lehetőség) nem érvényesek!