Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IGO SYSTEM SSP2112AU (175W/35W) MP3, USB, SD, Bluetooth Aktív hangfal

Ár:
74.900 Ft
Egységár: 74.900,00 Ft/db
Elérhetőség: Elfogyott- (Kérj értesítést)
Kisvárda üzletben: Elfogyott- (Kérj értesítést)
Nyíregyháza üzletben: Elfogyott- (Kérj értesítést)
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. május 28.
Cikkszám: 10501
Gyártó: IGO SYSTEM
Gyártó cikkszám: SSP2112AU
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Facebook Rajongók

Leírás

IGO SYSTEM SSP2112AU (175W/35W) MP3, USB, SD, Bluetooth Aktív hangfal
Nagyobb teljesítmény, hangosabb hang: Ez a 175 wattos RMS pa hangszórórendszer kétirányú, teljes tartományú hangkivetítést kínál, amely lehetővé teszi kedvenc dalainak lejátszását, és hangját anélkül, hogy elfulladna, így ideális bulikhoz, eseményekhez és bejelentésekhez.
Széleskörű kompatibilitás: PA hordozható DJ hangszóróink kompatibilisek a legtöbb Bluetooth-eszközzel, és csatlakozási lehetőségeket kínálnak okostelefonokhoz, táblagépekhez, laptopokhoz, számítógépekhez, MP3 lejátszókhoz, USB, vezetékes mikrofonhoz, SD kártyákhoz és még sok máshoz, így szabadon csatlakoztathatja a legtöbb eszközhöz. ideális beltéri és kültéri bulikhoz.
Minden egyben PA hangszórórendszer: Ez a meghajtott PA hangsugárzórendszer mindent tartalmaz, amire a buli elindításához szüksége lehet, beleértve a távirányítót is. Kompaktra és hordozhatóra tervezték, és erős PP anyagból készült.
Konfigurálja úgy, ahogy tetszik: Party DJ hangszórórendszerünket digitális LCD-vel, valamint egy forgatható tárcsával és a hátoldalon található gombos vezérlőközponttal tervezték, amely lehetővé teszi a fő hangerő, a mikrofon hangerejének, a magas és a mélyhangok beállítását az egyensúly érdekében. a hangszinteket az Ön által kedvelt módon.
Tökéletes hangzás a teljesítményhez: Az Active Speaker IGO SYSTEM erőteljes, teret betöltő hangzást biztosít egy könnyű csomagolásban. Tökéletes lejátszás 50 Hz és 18 KHz (-10 dB) közötti lineáris frekvenciaátvitellel a tiszta, teljes hangtartományban. A 12"-es mélysugárzó (2,0"-es kapton VC tekercs 40OZ) és az 1"-es kompressziós meghajtó valódi és tiszta hangzást biztosít, ahogyan azt hallani kellett.
Végtelen audió opciók: Az Active Speaker IGO SYSTEM hordozható PA rendszer 2 bemeneti csatornával rendelkezik, külön erősítéssel. Kapcsolható vonal/mikrofon XLR és RCA. A fő magas/alacsony hangszínszabályzók lehetővé teszik a tökéletes hangzás tárcsázását. Az XLR lehetővé teszi további hangszórók csatlakoztatását.
Úgy tervezték, hogy minden bemutatót kibírjon: Az Active Speaker IGO SYSTEM elég masszív ahhoz, hogy ellenálljon a legzordabb show-környezetnek is, mivel az egységet egy rendkívül masszív ABS ütésálló szálas szekrényben helyezték el.
Vigye magával útközben is: A könnyebb utazás érdekében az egység ergonomikus felső fogantyúval rendelkezik a gondtalan szállítás érdekében, a hangszóró pedig repülhető és állványra is rögzíthető, így a legtöbbet hozhatja ki az egységből. (A hangszóróállvány külön eladó).
Ultra kompakt: Ez a szuper kompakt, könnyű hangszóró olyan hatalmas ütést ad, hogy nem fog hinni a fülének. Ilyen hangzást egy ilyen kompakt hangszóróban semmilyen áron nem fogsz találni.
Műszaki adatok
Teljesítmény [W]: 175 watt
Maximális teljesítmény 350 watt
Hangszóró: 12" mélynyomó (2,0" kapton VC tekercs 40OZ)
1" kompressziós meghajtó
Frekvenciaválasz: 50Hz - 18KHz (-10dB)
Kimeneti impedancia: 4 Ohm
SPL (1W/1m): 94 dB
Bemeneti csatlakozók: XLR és RCA vonaljel bemenet
Kimeneti csatlakozók: Jel - Jack 6,3 mm
Passzív oszlop kimenet 8 ohm max 175 watt
Jellemzők
Állvány aljzat
Beépített MP3 lejátszó USB-porttal és SD-nyílással
MP3 z Bluetooth, REC
A készlet tartalmazza: Távirányító az MP3 lejátszó működtetéséhez

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Használt! A használt termékeket minden esetben szállítási díjjal szállítjuk!
Raktáron
62.500 Ft