Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Korg PA900 billentésérzékeny 61 billentyűs szintetizátor (Használt cikk)

Ár:
429.000 Ft
Egységár: 429.000,00 Ft/db
Használt! Terjedelmes küldemény! ( értéktől függetlenűl szállítási díjjal küldjük!)
Elérhetőség: Raktáron
Kisvárda üzletben: Raktáron
Nyíregyháza üzletben: Nem elérhető!
Szállítási díj: 4.900 Ft
Várható szállítás: 2024. február 27.
Cikkszám: 10869
Gyártó: KORG
Gyártó cikkszám: HASZNÁLT (S)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Facebook Rajongók

Leírás

Korg PA900 billentésérzékeny 61 billentyűs szintetizátor (Használt cikk)
Használt termék, gyári állapot, megkímélt, kifogástalan hangszer.
Leírás egy új változatról: 
Gyártó: KORG
Modell: PA 900
Leírás:
A Korg világszerte ismert, és elismert arranger szériája, a Pa egy új családtaggal bővült, itt a Pa900 klasszikus 61 billentyűs, szintetizátormechanikás, afertouch-, és billentésérzékeny kísérőautomatikás hangszerek kategóriájában Új hangszínekkel, új stílusokkal bővül a PA kínálata, a kezelőfelület megőrizte egyszerűségét, a hangrendszere megújult, erőteljes kristálytiszta hangzású, egyaránt okoz élményt az előadó, és a közönség számára.

A rendkívül népszerű PA600 hangkészletét megduplázták, 192MB User PCM memóriával toldották meg az eddigieket, a felhasználói stílusok száma eléri az 1200-at, nincs stílus, hangszerelés, vagy ismert zenei környezet a világ bármely tájáról, ami ne lenne megtalálható a Pa900-ban. A TC Helicon csúcsminőségű Vocal Harmonizere is a Pa900 része lett, ugyanúgy, ahogy a duál szekvenszer, az Mp3 lejátszó, és felvevő egyaránt. A hangrendszer is átalakult, a külső is megváltozott, alumínium oldallapok, és új ezüst design jellemzi az új jövevényt. A professzionalitás jegyében természetesen szabványos videó kimeneten keresztül képernyőre köthetjük a kijelzőt, karaoke-hez, vagy az előadó segítségére.

A hangszínkészletről...

A Korg jelenleg legjobb hangkeltőjét kapta a Pa 900, a legnagyobb Pa-ból megismert, és változatlanul népszerű RX (Real eXperience) technológia és a DNC (Defined Nuance Control) felel az akusztikus hangok megszólaltatásának tökéletes élethűségéhez. A hangszerekre jellemző apró finom részletek megszólaltatásához a joystick-ot, illetve egyéb kontrollereket használhatunk, ilyenek például a fúváshang, pizzicato a vonósoknál, illetve a hajlítások. Lenyűgözően élethű hangmintákkal bír a Pa 900, a több mint 1100 hangszín között helyet kapott egy új sztereó zongora húrrezonanciával, pedálzajjal, eddig a Pa szériákban nem szerepelt elektromos zongorák (egyenesen az SV-1-es szanpadi zongorából), új fúvósok, új gitárok több, mint 70 dobszett, a Korg minden hangszíncsaládból a legjobbakat töltötte új arrangerébe. A Drum Family szerkesztővel az összes dobparaméter könnyen változtatható, egészen új szettek hozhatók létre. Új GM lejátszó a MIDI fájlok jobb megszólalásához, Korg, Wav, Aiff formátumok beolvasása.

Ne feledjük, hogy a Pa900 azon felül, hogy a legjobb ár-érték arányú kísérőautomatikás hangszer, egyben egy komplex szintetizátor is, egy hangszín 24 oszcillátorból állhat, és minden hangszín a legapróbb részletességig teljesekörűen szerkeszthető.

Az új stílusok

A kísérőautomatikás hangszerek minőségét a zenei stílusok mennyisége, és a stílusok hangszerelésének zeneisége, és részletessége adja meg. A Pa900 túlzás nélkül az egyik legjobban, és legjobb minőségű hangszerelésekkel felszerelt arranger szintetizátor, 400 stílussal, mindegyikhez 4 fill-IN + Break pattern-nel, variációval (Auto Fill funcióval), és befejezéssel. Az új stílusokat 1200 user tárhelyen menthetjük, a Pa900 a Guitar Mode 2 funkciójával a gitáros kíséretek még élethűbben szólalnak meg, és a Chord szekvenszer segítségével felvehetjük a harmóniamenetet, és hozzájátszhatunk, akár gyakorlás, vagy élő előadás közben.

A kiváló minőségű effektek, mint minden Korg-ban

A Korg a Pa900-ba a legjobb effekt könyvtáraiból válogatott össze 125 multieffekt-láncot, ezek között a legkülönfélébbek is megtalálhatók, a zengetőktől a delay-en át a komplexebb effektekig, vintage torzítók, minden amire szükség lehet. Egyidejűleg 4 sztereó multieffekt lehet egy dalon, sávonként van mély, és magas EQ, ezek beállításai dalonként menthetők, és más dalokban az elmentett beállítások behívhatók, ettől egységessé válhat dalaink hangképe, mély és magas arányai kiegyenlítettebbek lesznek.

A lánc végén (a kimenet előtt) négy sávos parametrikus EQ, és Limiter áll rendelkezésre a finom beállításhoz, hogy mindenféle helyszínhez, környezethez igazíthassuk a hangzást.

TC Helicon Voice Processzor, a virtuális vokalisták

A Korg, és a TC Helicon együtműködése már hosszú évek óta töretlen, az arranger hangszerek mindig a leújabb, legkifinomultabb vocal processzor algoritmusokat kapják. Első sorban virtuális vokálszólamokat hoz létre az énekhangból a harmonizer, ezen felül zengető, visszhang, eq, és dinamika-processzor is rendelkezésre áll, ezek beállításai közvetlen dedikált gombokkal a kezelőfelületről érhetők el.

Szekvenszer, és a lejátszók

A Korg XDS Crossfade Dual Sequencer és lejátszó szintén hosszú évek óta a legjobb, és legújabb fejlesztésekkel kibővülve születik újjá, a Pa 900-asban már az MP3+G (MP3+Graphics) formátumot is támogatja. Képes tehát lejátszani az MP3 fájlok szöveges formátumai, ezeket a kijelzőn, vagy a szabványos video outpuon is képes megjeleníteni. Markerek segítségével bejelölhetünk részeket a dalban, ahonnan, vagy ahová bármikor gombnyomással képes ugrani a lejátszó (pl. ha plusz refrént akarunk az élő előadásba illeszteni). Egyidőben két különböző MP3 vagy MIDI fájl játszható le, a MIDI és MP3 fájlok transzponálhatók, gyorsíthatók vagy lassíthatók. A Vocal Remover segítségével MP3 fájlok középső csatornájának manipulálásával az ének eltávolítható. A szekvenszer 16 sávos, a jól ismert Backing Sequence funkcióval rendkívül könnyen hozhatók létre ritmikai, vagy akár hangszeres kíséretsávok. A Pa900-ban, ugyanúgy, ahogy a nagytestvér Pa3X-ben minden ami történik, egyszerre rögzíthető! Mehet dal a lejátszóból, erre rájátszhat, ráénekelhet, a teljes végeredmény valós időben kimenthető mp3-ban akár pendrive-ra! Kibővült a kijelző funkciója a Score Viewer-rel, ami egy a teljes kíséret, vagy akár csak valamely szólam kottapontosságú megjelenítésére képes a kijelzőn. Képes az akkordok felismerésére, és azok megjelenítésére!

Tulajdonságok:

61 billentés-, és aftertouch-érzékeny félig súlyozott billentyű
Könnyű, kisméretű ház
Enhanced RX hangmotor ( egy hangszín 24 oszcillátor)
ROM memória, és 192 MB-nyi PCM hullámforma
3 switch kapcsoló, négyirányú joystick (DNC - Defined Nuance Control)
Nagy TouchView 7" TFT kijelző
Könnyen áttekinthető kezelőfelület, kiváló kereső
2 utas hangrendszer, kristálytiszta hangzás
400 stlus, 4 variáció, és a ill In + Break, valamint 15 User bank a kedvencek, illetve a saját stílusok és beállítások tárolására
Továbbfejlesztett Guitar Mode 2, még élethűbb gitár szólamok
Chord Sequencer funkció
4 sztereó Master effekt (125) + 2 effekt a kimenet előtt (Limiter, EQ)
TC Helicon 3 hangú Vocal Processor 4 effekt-tel
Egyidejűleg két MP3 illetve MIDI fájl lejátszó és felvevő, X-Fader és Vocal Remover
TMP3 grafikus formátumú szöveg megjelenítés
SMF , Karaoke, és MP3 SongBook adatbázis, felhasználói lista hozható létre
Adattárolás Micro SD kártyán
Méret: 1030 x 378 x 139 mm
Súly: 10,76 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Használt termék! A használt terméket értéktől függetlenűl szállítási díjjal küldjük!
Raktáron
220.000 Ft
Használt! Terjedelmes küldemény! (értéktől függetlenül szállítási díjjal küldjük!)
Raktáron
182.000 Ft