Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Marshall MG101G FX 100 W gitárkombó

Ár:
129.900 Ft
Elérhetőség: Rendelésre, értesítés kérésre
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. augusztus 09.
Gyártó: MARSHALL
Kisvárda üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Nyíregyháza üzletben: Rendelésre, értesítés kérésre
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

 • 100 W-os, 4 csatornás kombó
 • Hangszóró 1 x 12”-os
 • Melyben DFX és 4 programozható memóriahely is található
 • Kimenetek: 1 x 1/4 "-es csatlakozó (legalább 4Ω-os hangszóró kimenet) és 1 x 3,5 mm-es jack , fejhallgató
 • Bemenetek: 1 x 1/4 "jack eszköz bemenet és 1 x 3,5 mm Aux be (hátul)
 • Controls: Gain, clean/crunch, bass, OD1/OD2, middle, treble, reverb, volume, FX (chorus / phaser / flanger / vibe), tap, delay (hi-fi / tape / multi / reverse), ext. FX, Damping (manual), store, tuner
 • Effektek: Reverb, phaser, flanger, vibe, delay, chorus, effects loop
 • Impedancia: 4Ω
 • Kiegészítők
 • Lábkapcsolók:  PEDL-90010 tartozék, a PEDL-90008 külön megvásárolhatók
 • Huzat: MARSHALL COVR-00093 (külön megvásárolható)
 • Tápkábel
 • Méretek :
 • Szélesség: 585 mm
 • Magasság: 535 mm
 • Mélység: 260 mm
 • Súly: 22,6 kg
 • Szín: Arany színű panel

 

A tizenegy (11) új MG Carbon Fibre erősítő közül nem kevesebb, mint nyolc (8)  programozható. A programozható erősítők túlnyomó többségével ellentétben ezekben a berendezésekben mindössze két digitális egység van, a beépített effektek és a memória, ami azonban a hangot illeti, az 100% -ban analóg. Ezek a modellezéses erősítők nem állítják, hogy más cégek által gyártott híres és nagy tiszteletnek örvendő erősítőket utánoznak. Ahogy a nagy büszkeséggel viselt felirat is hirdeti, ezek Marshall termékek!


Kettős Digital Reverb – Új szolgáltatás
A MG15CFX-nál nagyobb készülékekben a beépített digitális Reverb studió zenegetőként vagy rugós zengetőként képes működni. Mindkettő kiváló minőségű, minőségük megfelel az új MG sorozat minőségi színvonalának.

Több modulációs effekt – Új szolgáltatás
A kiváló minőségű digitális Chorus, Flanger és Phaser effektek mellett az MG15CFX-ös tipusnál nagyobb erősítőkben Octaver használatára is van lehetőség, mely a gitár eredeti hangját egy oktávval mélyebb hanggal egészíti ki. Az 50 W-os és a 100 W-os változatokban a 70-es évek klasszikus effektje, a közkedvelt Vibe effekt is megtalálható. 

Még több Delay  Delay  Delay  Delay     Delay  Delay – Új szolgáltatás
Minden új MG neve “X” betűre végződik, mely az új szolgáltatásra, a digitális Delay-re utal. A Delay effekthez egy Tap Tempo gomb is tartozik, így a Delay Time rendkívül egyszerűen beállítható. Az 50 W-os és a 100 W-os változatokban a Delay saját kezelőgombokkal állítható be, így más modulációs effektekkel is kombinálható. Ezen eszközök rendkívüli rugalmasságát a szabadon választható négy különböző Delay tipus,  a Hi-Fi, a Tape, a Multi és a Reverse Delay garantálja.

Bemenet és kimenet
Az új MG erősítőkön két darab 3.5 mm-es jack aljzat található. Az egyikhez CD/MP3 vagy más média lejátszót csatlakoztathat, így egy lőre elkészített zenei alapra játszhat vagy gyakorolhat. A másik egy fejhallgató kimenet, amelynek használatakor az erősítő saját hangszórója elnémul, de mivel ez egy emulált kimenet, "csendes" módban is élvezheti az erősítő kiváló hangzását.

Hangszóró csillapítás
Az egyik dolog, ami az MG erősítők hangját "kellemessé" teszi, az a beépített hangszóró csillapítás. A szolgáltatás modellezi a csöves végerősítőtől a hangszóróig tartó úton bekövetkező változásokat, valamint a hangszóró "viselkedését". Az 50 W-os és 100 W-os változatoknál ez a szolgáltatás is kapcsolható, és programozható.

Stompware technológia
Minden programozható erősítő lehetőséget nyújt az előlapi vezérlők (beleértve az FX szabályzók) beállításainak mentésére is. Ez alól csak a Master Volume paraméter kivétel, melynek beállítása a játéktól függően változik. Az eltárolt beállítások bármikor visszatölthetők. Ahhoz, hogy az erősítők szolgáltatásait a lehető legjobban kihasználhassa, vásároljon egy Stompware lábkapcsolót (PEDL-90008), amelynek segítségével nagymértékben növelheti a programozhatóságot, vezérelheti a csatornák átkapcsolását, az effekteket, a tempó beállítását, a gitár hangolót, vagy az erősítő csatornáktól  teljesen függetlenül tárolt 4 programot. Így például eltárolhat és gyorsan visszatölthet két Clean csatorna beállítást és két OD-2 csatorna beállítást.

Csomagolás és az készülék bemutatása – Új látványvilág
A hat kisebb MG - az MG2CFX, az MG10CF, az MG15CF, az MG15CFR és az MG15CFX - feltűnő, színes dobozokba van csomagolva. A dobozokon található ikonok "vonzzák" a tekintetet és segítenek a különféle funkciók és előnyök gyors áttekintésében. Ahogy az az alábbi képen is látható, az új csomagolás szemet gyönyörködtető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Rendelésre, értesítés kérésre
95.900 Ft