Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Roland FP-10 Digitális Zongora

Ár:
167.900 Ft (132.205 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Online Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2019. augusztus 22.
Gyártó: ROLAND
Kisvárda üzletben: Online Rendelhető
Nyíregyháza üzletben: Online Rendelhető
Nyomtatási nézet
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás


 • Gazdag, kifejező zongorahang a Roland elismert SuperNATURAL Piano hangforrásának köszönhetően

 • Kompakt hangszertest és 88-billentyűs progresszív kalapácsmechanika

 • 88-billentyűs PHA-4 Standard billentyűzet az autentikus játékérzetet és zenei kifejezés érdekében

 • A fejhallgató kimenet és a csendes billentyűzet-mechanika lehetővé teszi, hogy bármikor mások zavarása nélkül játszhasson a hangszeren.

 • Kifejező hangzás a minőségi beépített hangszórókon keresztül

 • Beépített Bluetooth MIDI/USB MIDI interfész a Garageband, számítógépek és DAW szoftverek csatlakoztatásához

 • Roland Piano Partner 2 alkalmazás hangszerek kényelmes kiválasztásához, a metronóm beállításához és egyéb funkciók okostelefonról történő vezérléséhez.

 • A Twin Piano mód ideális oktatáshoz, mivel lehetővé teszi, hogy a hallgató és a tanár egymás mellett játsszanak ugyanabban az oktáv-tartományban.

 • Külön megvásárolható KSCFP10 állvány a hagyományos hangszereknél megszokott megjelenéshez •  
 •  

 

KSFP10 opcionális zongora láb: 28.900FT

Kapcsolat a zenéhez a kifejező PHA-4 billentyűzettel

A zongorajáték a zenei mondanivaló kifejezéséről szól. Az FP-10-es PHA-4 Standard billentyűzete egy kiváló akusztikus zongora játékérzetét adja vissza, a fejlett érzékelőrendszer pedig az erőteljes vagy finom játék minden árnyalatát képes visszaadni. Nagy felbontású érzékelők és a gyors repetícióért felelős, kiváltó pontos PHA-4 billentyűzetével tökéletesen közvetíti a dinamika és a játékmód legfinomabb változásait is. A fejlesztők minden részletre kiterjedő figyelemének része az is, hogy a mély hangtartomány billentyűinek billentési súlya nagyobb, a magas hangtartomány billentyűinek pedig kisebb. A fehér billentyűk forradalmian új anyagból készülnek, amely tökéletesen adja vissza a valódi elefántcsont nedvességelnyelő képességét és textúráját, egy DP-10 pedál csatlakoztatásával pedig a kifinomult félpedáltechnika is megvalósítható.

 

Kezdőt és profit egyaránt inspiráló, autentikus hangzás


Más hangszereket is fog találni ebben az árfekvésében - de ilyen zongorahangzással egyet sem. A Roland SuperNATURAL hangforrásának rendkívül autentikus és életteli zongorahangjai segítik a kezdők számára alapvető technikák elsajátítását, a tapasztalt zongoristáknak pedig az árnyalt, kifejező hangzás megvalósítását. A kiváló minőségű, beépített hangszórók dinamikus zongorahanggal töltik meg a teret – de csatlakoztathat fejhallgatót is, ha késő este nyugodtan szeretne gyakorolni.

 

A zenei kreativitást kibontakoztató beépített hangszínek, gyakorlást segítő funkciók és alkalmazások


Az FP-10 számos modern, digitális funkcióval rendelkezik, melyek garantálják az örömteli és hatékony gyakorlást. A beépített orgona, elektromos zongora és vonós hangszínekkel minden műfajban kibontakoztatható a kreativitás. A metronóm segíti a ritmusérzék fejlesztését, Twin Piano módban pedig tanár és diák azonos hangtartományban játszhat együtt a hangszeren, elősegítve ezzel a gyorsabb tanulást. Mindezek mellett a Bluetooth és MIDI kapcsolattal egy DAW (Digital Audio Workstations) szoftverhez vagy olyan alkalmazásokhoz csatlakoztathatjuk a hangszert, mint az Apple GarageBand vagy Roland Piano Partner 2*.

*A Rhythm funkció nem elérhető a Piano Partner 2 alkalmazáson.

 

Kategóriájának legkompaktabb, 88-billentyűs digitális zongorája


Szeretne egy teljes méretű, 88-billentyűs zongorát, de otthonában nincs erre elegendő hely? A válasz a Roland FP-10 digitális zongora. Kategóriájának legtöbb 88-billentyűs digitális zongorájához hasonlóan az FP-10 kompakt méretei (1284 (H) x 258mm (SZ)) lehetővé teszik, hogy a hangszer bárhol elhelyezhető legyen, könnyű súlyából adódóan pedig bármikor áthelyezhető. Ha utazás közben még több rugalmasságra vágyik, használja a hordozható KS-12 állványt – ha viszont ragaszkodik az autentikus megjelenéshez és sziklaszilárd stabilitáshoz, válassza az KSCP-10 állványt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Hasonló termékek