Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Webáruházunkban leadott megrendeléseit az MPL (Posta) GLS illetve a Fama futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-17:30 között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg! Lehetőség van Postán maradó szállítást is kérni, ami könnyebbség ha nehezen tudja a csomag átvételi idejét megtervezni!  Az Ön által kiválasztott  Postán, az ott maradó csomagját 5 napon keresztül áll módjában átvenni!

A házhozszállítás díjszabása

50 000 Ft feletti rendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes az ország egész területére, kivétel az az eset ha a termék súlya miatt már nem rentábilis részünkről a szállítás. Abban az esetben ha a termék súlya miatt szállítási díjat állapítunk meg, azt a termék mellett pontosan megjelenítjük!  50 000 Ft alatti megrendelésnél több szállítási díj közül választhat, ami a kosár  illetve a pénztár folyamata alatt megjelenik.  A belföldi kiszállítás díja bruttó árak!. A szállítási díjon felül egyéb költség abban az esetben merülhet fel ha olyan fizetési módot választ ami plusz díjat jelent, pl: utánvétel! Ez a pénzkezelési költségek miatt jelenik meg! Egyéb fizetési mód választásánál nincs ilyen plusz költség! A kiszállítás napját minden esetben előre egyeztetjük a megrendelővel email-ben vagy telefonon.

Személyes átvétel üzleteinkben

Megrendelt termékeit személyesen is átveheti a KISVÁRDAI vagy a NYÍREGYHÁZI üzletünkben.

Fontos! A kiválasztott terméket csak abban az üzletben tudja személyesen átvenni, amelyikben Raktáron állapotot lát. 

Ellenkező esetben, (Tehát Önhöz távol eső üzletünkben van csak Raktáron ahol személyesen nem tudja átvenni) egyéb szállítási módok közül kell választania.

Az átvétel időpontját minden esetben előre egyeztetjük a megrendelővel. Amennyiben rendelését nem tudja átvenni - és ezt nem jelzi nekünk elérhetőségeink bármelyikén - az átvételi értesítő e-mail kézhezvételétől számított 14 napon belül, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a vásárlási szerződéstől elálljunk.

Üzleteinkben való személyes átvétel esetében, készpénzzel vagy bankkártyával tud fizetni!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Webáruházunkból kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újraküldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!                      Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

Részletesebb tájékoztatás https://www.polipmusic.hu/vasarlasi_feltetelek_5  linken (Lent láblécnél) tájékozódhat! Polip Music Kft.

Utólsó módosítás dátuma: 2021.Július 01. Csütörtök 12.45 óra