Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Webáruházunk megrendeléseit a DPD és az MPL futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-17:30 között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A házhozszállítás díjszabása

25 000 Ft feletti rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes az ország egész területére, kivétel az az eset ha a termék súlya miatt már nem rentábilis részünkről a szállítás. Abban az esetben ha a termék súlya miatt szállítási díjat állapítunk meg, azt a termék mellett pontosan megjelenítjük!  25 000 Ft alatti megrendelésnél egységesen 1950 Ft a belföldi kiszállítás díja. A kiszállítás napját minden esetben előre egyeztetjük a megrendelővel.

Személyes átvétel üzleteinkben

Megrendelt termékeit személyesen is átveheti a KISVÁRDAI vagy a NYÍREGYHÁZI üzletünkben. Az átvétel időpontját minden esetben előre egyeztetjük a megrendelővel. Amennyiben rendelését nem tudja átvenni - és ezt nem jelzi nekünk elérhetőségeink bármelyikén - az átvételi értesítő e-mail kézhezvételétől számított 14 napon belül, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a vásárlási szerződéstől elálljunk.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Webáruházunkból kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, az újraküldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

Részletesebb tájékoztatás a https://www.polipmusic.hu/vasarlasi_feltetelek_5  linken (Lent láblécnél) tájékozódhat! Polip Music Kft.