Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

A Webáruházunkban leadott megrendeléseit a GLS futárszolgálat vagy MPL (Posta) futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-17:30 között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Lehetőség van GLS automatába, GLS csomagpontra, Házhozszállítás GLS-el, vagy Posta automatába, Postán maradóra, és Házhozszállítás Postával. Az Ön által kiválasztott  automatából vagy csomagpontról 5 munkanap áll rendelkezésre hogy átvegye. Házhozszállítást a futárszolgálatok kétszer kísérelnek meg!

A házhozszállítás díjszabása

Az ország egész területére 50 000 Ft feletti új termék rendelése esetén a házhoz szállítás GLS-el ingyenes, MPL Posta-val a kosárnál megadott adatok szerint különböző szállítási díj szerint történik. Abban az esetben ha a termék túlsúlya miatt szállítási díjat állapítunk meg, azt a termék mellett pontosan megjelenítjük!  50 000 Ft alatti megrendelésnél több szállítási díj közül választhat, ami a kosár  illetve a pénztár folyamata alatt megjelenik.  A belföldi kiszállítás díja bruttó árak!. A szállítási díjon felül egyéb költség jelenik meg, ha olyan fizetési módot választ ami plusz költséget tartalmaz pl: utánvétel, vagy olyan futárszolgálatot választ amivel többletköltséggel tudjuk csomagját küldeni! A kiszállítás napját minden esetben előre egyeztetjük a megrendelővel email-ben vagy telefonon.

Személyes átvétel üzleteinkben

Megrendelt termékeit személyesen is átveheti a KISVÁRDAI vagy a NYÍREGYHÁZI üzletünkben.

Fontos! A kiválasztott terméket csak abban az üzletben tudja személyesen átvenni, amelyikben Raktáron szerepel.

Ellenkező esetben, (Tehát Önhöz távol eső üzletünkben van csak Raktáron ahol személyesen nem tudja átvenni) a különböző szállítási módok közül kell választania.

Az átvétel időpontját minden esetben előre egyeztetjük a megrendelővel. Amennyiben rendelését nem tudja átvenni - és ezt nem jelzi nekünk elérhetőségeink bármelyikén - az átvételi értesítő e-mail kézhezvételétől számított 14 napon belül, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a vásárlási szerződéstől elálljunk.

Üzleteinkben való személyes átvétel esetében, készpénzzel vagy bankkártyával tud fizetni!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Webáruházunkból kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újraküldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

Részletesebb tájékoztatás https://www.polipmusic.hu/vasarlasi_feltetelek_5  linken (Lent láblécnél) tájékozódhat! Polip Music Kft.

Utólsó módosítás dátuma: 2024. Április 10.