Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vox VT40+ modellező gitárerősítő VOX VFS5 lábkapcsolóval (Használt cikk)

Ár:
55.000 Ft
Egységár: 55.000,00 Ft/db
Használt! Terjedelmes küldemény! (értéktől függetlenül, szállítási díjjal küldjük!)
Elérhetőség: Raktáron
Kisvárda üzletben: Raktáron
Nyíregyháza üzletben: Nem elérhető!
Szállítási díj: 1.790 Ft
Várható szállítás: 2023. december 12.
Cikkszám: 10698
Gyártó: VOX
Gyártó cikkszám: HASZNÁLT (S)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Facebook Rajongók

Leírás

Vox VT40+ modellező gitárerősítő VOX VFS5 lábkapcsolóval (Használt cikk)
Használt termék, kitűnően működik, sérüléstől mentes!
 99 előreprogramozott beállítás, 25 betölthető csúcsminőségű effekt, erősítő modellek, eredeti VOX gyártmányú hangszóró (1 x 10"), fejhallgató kimenet, semmivel össze nem téveszthető VOX stílus, telt és meleg hangzás, teljesítményszint szabályzó, AUX bemenet, méretek: 422 x 222 x 406 mm, súly: 10.9 kg
Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:
A Valvetronix VT + széria a legújabb Valvetronix fejlesztési ág, amely 99 előre beállított beállítást, hatalmas adag effektust és egy teljesen új kimeneti teljesítményszabályozást tartalmaz.
Főbb jellemzői
A VOX Valve Reactor lámpa áramkör 12 AX7 lámpát használ az összes lámpa hangjához
99 tökéletesen hangzó preset
33 dal előbeállítása: 33 klasszikus dal beállításai
33 alapvető kamera beállítás: a Valvetronix modellezés legjobb tulajdonságai
33 beállítás effektekkel, például kórus, flanger és tremolo
33 beállítás effektkombinációkkal
25 felső hatás
11 pedál
11 moduláció (kórus, flanger stb.) / Késleltetési effektusok a Tap Tempo vezérléssel
3 típusú visszhang
8 felhasználói program a kedvenc beállítások mentéséhez
Hiteles kameramodellek a hagyományos AC30-tól a modern Éjszakai vonatig, valamint a nehezen megtalálható klasszikus fényképezőgépek és ritka butikok tiszteletre méltó listája
A kamera kínál Gain, Volume és Master Volume; Az EQ magában foglalja a Treble, a Middle és a Bass basszust
Az egyedi kimeneti teljesítményszabályozás csökkentheti a kimeneti teljesítményt, miközben a torzításokat bármilyen hangerőnél fenntartja
Beépített automatikus tuner
Új fejlesztésű eredeti VOX hangszóró
A fejhallgató kimenete hűen szimulálja a szekrény akusztikai és térbeli jellegét
Halhatatlan VOX design
Lehetőség a VOX VFS5 lábpedál használatára a programok megváltoztatásához, az effektusok be- és kikapcsolásához, vagy a Tap Tempo funkció beállításához

A VOX eszközök nagy választékától kezdve - a hatalmas összlámpától a kis tranzisztorokig - a Valvetronix sorozat népszerű a legtöbb zenész között, és különféle zenei stílusokban használják. Ez tökéletes kombinációja a lámpa hangjának és a forradalmi modellezési technológiának. Az eredeti VOX Valve Reactor technológia 2001-ben szenzációsan debütált az új évszázad gitárjaként. Azóta számos felújítás történt, tükrözve a technológia fejlődését és a piaci igényeket. Most, 2010-ben, a Valvetronix technológiát újra fejlesztették, és minden eddiginél több eszközt kínál. A kényelmes és hordozható VT20 + -tól a kettős hangsugárzóval ellátott VT120 + -ig a sorozat összes hangszere gitárhangot nyújt a különböző stílusú gitárosok számára.

VOX szelepreaktor lámpa áramkör
Minden gitáros a lámpa erejét és hangját keresi - vastag hajtás, a dinamika széles skálája, a választás minden mozdulatának árnyalatai és a gyors válasz. A gitárosok fáradságos elemzése után a VOX a kimeneti áramkör fontosságára összpontosított a lámpakészletek hangjellemzőinek létrehozásában. Ezen filozófia alapján fejlesztették ki a VOX szelepreaktort. A 12AX7 lámpával a Valve Reactor áramkör minden VT + sorozat szíve.

Minden eddiginél több kameramodell
Az új VT + sorozat 33 kameramodell csodálatos gyűjteményét kínálja - ez egy új mérföldkő a Valvetronix kamerák számára. Ezenkívül a VT + sokkal jobb. Az előerősítő magában foglalja a basszus, a középső és a magas hangokat. A modellek olyan klasszikus VOX eszközökkel indulnak, mint az AC30, folytatják más legendás eszközökkel és az utolsó csúcseszközökkel végződnek - a VT + hangja sok korszakot átél. Emlékeztesse magát régi kedvencére, vagy kísérletezzen egy olyan készülékkel, amelyet még nem ismer, és próbáljon ki új és izgalmas hangútvonalakat.

25 különböző felső hatás
A Valvetronix egyik legjobb tulajdonsága, hogy a beépített effektusokat a kameramodellekkel kombinálva tökéletes és erőteljes hangot hozhat létre. A VT + nem ismer kompromisszumokat a hatások tekintetében. Ezek elérik az egyéni effekt pedálok minőségét. Az effektusok széles skálája két részre oszlik: pedál effektusok, például torzítás, wah és kompresszor; és modulációs / késleltetési effektusok, például kórus, flanger és szalagos visszhang. Minden szakaszban 11 effektus közül választhat. Mindegyik könnyen beállítható, és egyszerre választhatja ki az effektus típusát és paramétereit. Ezen kívül háromféle visszhang van (szoba, tavasz és csarnok). Legfeljebb négy effektus használható a Zajcsökkentéssel együtt.

99 előre beállított
A VOX zenészei 99 tökéletesen hangolt, azonnali felhasználásra alkalmas programot állítottak össze. A 33 eszköz mindegyikének három előre beállított értéke van: Basic, Effected és Song (basic, effektussal és dallal). Az effektkészlet a hangszerek megfelelő kombinációja, amelynek hatása adott stílusra érvényes.

A dalkészletek olyanok, mint az effektusok; mindegyik egy híres gitáros hangjának hű mása valamilyen klasszikus dalban. Természetesen beállíthatja és elmentheti saját hangját - nyolc felhasználói beállítás van.

A számok mögött
Az előző Valvetronix sorozat egyik legnagyobb előnye a csodálatos teljesítmény. A végszakasz meghaladja a névben megadott teljesítményt. Ezenkívül az új VT + széria egy újonnan átalakított VOX hangszóróval rendelkezik, amely erőteljes hangzást nyújt Önnek, amelyet nem várhat el egy ilyen kialakítású készülék és ilyen hangszórók. Ezek a luxuseszközök híven tükrözik a hangerőt, amelyet puszta számokkal nem lehet kifejezni.

A teljesítmény ellenőrzése
A lámpa által létrehozott hajtás határozza meg a gitárhang alapjául szolgáló összetéveszthetetlenül vastag és meleg hangot. A szelepreaktor lámpa áramkörünk ennek a hangnak a szíve. A hangerő, az erősítés és a master hangerő-szabályozók nagyfokú vezérlést biztosítanak a tiszta és torz hang felett. Ezenkívül ez a sorozat egy teljesen új Power Level meghajtóval rendelkezik. Csökkentésével lehetővé válik a magas szintű bemeneti jel és torzítás, valamint a csendes játék. És a tartalék energiát akkor is fel lehet használni, ha szüksége van a kamerájára, hogy valóban ordítson. A Teljesítményszint lehetővé teszi a VT + eszközök teljes potenciáljának kihasználását.

Kényelmes és sokoldalú bemenetek és kimenetek
A fejhallgató kimenete közvetlen vonalkimenetként is használható. Ez a kimenet szimulált válasz- és hangszóró-karakterrel rendelkezik, így élvezheti a természetes térhatású hangot, mint a hangszórók, még akkor is, ha van fejhallgatója vagy egyenesen a keverőhöz megy. Csatlakoztassa CD- vagy MP3-lejátszóját az AUX bemeneti aljzathoz, és élvezze kedvenc zeneszámainak elakadását. Ezenkívül a kamerába be van építve egy tuner, amely eszköz, amelyet minden játékos használhat.

VFS5 lábkapcsoló opciók
Ha VFS5 lábkapcsolót csatlakoztat, akkor kapcsolhat programokat, be- és kikapcsolhatja az effektusokat, és vezérelheti azok tulajdonságait, szinte bármit, ami jobb irányítást biztosít a hangja felett.

Kameramodellek listája (33)
* Minden eszköz három verziója: Standard, Special és Custom.
Clean, Cali Clean, US Blues, US 2x12, VOX Ac15, VOX Ac30, UK Rock, UK Metal, US High Gain, US Metal, Boutique Metal

Hatások listája (25)
Pedál: Comp, Akusztikus, Auto Wah, U-Vibe, Brn Octave, Treble Boost, Tube OD, Gold Drive, Org Dist, Metal Dist, Fuzz
Moduláció / Késleltetés: CE kórus, több kórus, flanger, szerves fázis, ikertrem, G4 forgatható, hangmagasság-váltás, Filtron, szalagos visszhang, késés, kórus + késleltetés
Zengő: Szoba, tavasz, terem
Zajcsökkentés

Előbeállított dalok (33)
Gravitáció, Barna Cukor, Kokain, Kúszó, Jól érzem magam, Büszkeség, Foxy Lady, Enter Sandman, 2. dal, Ismerd meg az ellenségedet, Kék szél, Üzenet egy üvegben, A híd alatt, Hinták alatt, Lázadó lázadó, Élvezed magad , Füstölj a vízen, verd meg, Isten szerelmére, Legjobb szeretettel, Satch Boogie, Tini szellem illata, Wonderwall, Büszkeség és öröm, Járj így, Vissza feketében, Paranoid, Kösd le anyádat, Fekete kutya , Édes gyermekem, öt perc egyedül, forró tanárnak, eső vér

Műszaki adatok:
Kameramodellek száma: 33

Hatások száma:
Pedál hatások: 11
Moduláció / késleltetés típusai: 11
Zengető típusok: 3
Zajcsökkentés: 1

Programok száma:
Presetek: 99
Felhasználók: 8 (2 bank x 4 csatorna)
Bemeneti / kimeneti csatlakozók:
Felső panel: INPUT aljzat (Mon ”Mono)
PHONES aljzat (? ”Sztereó)
AUX IN aljzat (? ”Sztereó)
Hátsó panel:
FOOT SW aljzat
Erő:
VT40 +: maximum 60 W RMS @ 8 Ω
Hangszóró:
VT40 +: VOX eredeti; 10 ", 8 ohm

Fogyasztás:
VT40 +: 36 W
Méretek (szxxxh):
VT40 +: 422 x 222 x 406 mm
Súly:
VT40 +: 11,5 kg
tartalma: hálózati kábel
kiegészítők: VOX VFS5 lábkapcsoló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Elfogyott- (Kérj értesítést)
54.900 Ft 44.900 Ft
Használt! Terjedelmes küldemény! ( értéktől függetlenül, szállítási díjjal küldjük!)
Raktáron
69.000 Ft
Elfogyott- (Kérj értesítést)
49.990 Ft