Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Roland VA-76 szintetizátor (Használt cikk)

Ár:
155.000 Ft
Egységár: 155.000,00 Ft/db
Használt! Terjedelmes küldemény! ( értéktől függetlenűl szállítási díjjal küldjük!)
Elérhetőség: Raktáron
Kisvárda üzletben: Raktáron
Nyíregyháza üzletben: Nem elérhető!
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.
Cikkszám: 11012
Gyártó: ROLAND
Gyártó cikkszám: HASZNÁLT (S)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Facebook Rajongók

Leírás

Roland VA-76 szintetizátor (Használt cikk)
Használt termék, kiválóan működik, átalakítva Floppy meghajtó helyére Floppy emulator van bszerelve (USB)

A zip meghajtóhoz tartozékként 1db Zip lemezt adunk!

Leírás még egy új verzióról:
76 hangos professzionális hangrendező billentyűzet 128 hangos polifóniával és szabadalmaztatott VariPhrase rugalmas hangtechnológiával
 3649 kiváló minőségű hangot kínál, köztük 116 dinamikus dobkészletet sztereó hullámformákkal és környezeti effektusokkal
 48 előre beállított énekmondat és 16 felhasználó által felvehető frázis, amelyek a VariPhrase segítségével teljesen manipulálhatók és hangszerelésekbe foglalhatók
 128 autentikus zenei stílus 64 további stílushoz a beépített Zip100 meghajtón keresztül
 A Style Morphing funkció lehetővé teszi a meglévő stílusok zökkenőmentes kombinálását újakká
 Felhasználóbarát kezelés grafikus érintésérzékeny LCD-n keresztül; a dalszövegeket is megjeleníti a kompatibilis szabványos MIDI fájlokkal
 89 Multi-FX algoritmus a dedikált reverb, chorus és EQ feldolgozás mellett
 D-Beam fényérzékelő vezérlő és szalagvezérlő az izgalmas teljesítményhez.
Abszolút hangerő
A VA-76 a Roland történetének legerősebb és legrugalmasabb rendező billentyűzete. A professzionális szinti súlyozott, 76 hangos sebesség- és aftertouch-érzékeny billentyűzeten kívül ez a zászlóshajó hangszer 128 hangos hangmotort kínál 3649 GM2/GS-kompatibilis hangzással, valamint 116 dobkészlettel sztereó mintavételezésű hullámformákat és környezeti effekteket használva. egy teljesen új szintre vagy realizmusra. Ezen kívül a VA-76 hat külön gombbal választható a billentyűzet módok közül, valamint külön Reverb, Chorus, EQ és 89 multieffekt a hangok további feldolgozásához.

Billentyűzet, ami „énekel”
Lehet, hogy lehetetlennek hangzik, de a VA-76 valójában a világ első 76 hangos hangrendezésű billentyűzete, amely „énekel”. A szabadalmaztatott VariPhrase hangmotor segítségével a VA-76 valósághű énekelőadásokat ad a hangszerelésekhez, független, valós idejű szabályozással az ének hangmagassága, idő és formánsa felett. A felső és alsó részhez hozzárendelhető VariPhrase szekció lehetővé teszi a játékosoknak, hogy játék közben a 48 beépített énekminta bármelyikét újra hangolják, újrafogalmazzák vagy újraharmonizálják.

Akár közvetlenül is rögzíthet egy VariPhrase-előadást egy meglévő SMF-re (Standard MIDI File), énekmondatokat ágyazva bele a zenébe. A 6 MB beépített minta RAM-mal pedig a VA-76 akár 16 felhasználó által mintavételezett énekmondatot is képes tárolni; További VariPhrase minták tölthetők be a belső Zip100 meghajtón keresztül a mellékelt ZIP lemez vagy az opcionális VP-Z sorozatú VariPhrase Sound Library lemezek használatával.

Hatékony hangrendezési és komponálási funkciók
Hangszerelő billentyűzetként a VA-76 kiváló: 128 előre beállított stílus létezik, amelyek a zenei műfajok széles skáláját fedik le – mindezt elképesztő realizmussal. Legfeljebb 64 további stílus tölthető be a belső Zip100 meghajtóval vagy hajlékonylemez-meghajtóval. Ezen stílusok bármelyike ​​tovább testreszabható a Style Orchestrator és a Style Morphing funkcióval, amely lehetővé teszi az egyik stílus zökkenőmentes keverését a másikba.

A gyors kompozíció érdekében a VA-76 egy egyszerű, kétsávos dalfelvevőt kínál; egy professzionális 16 sávos szekvenszerrel komplettebb rendezések készíthetők. Még egyéni stílusokat is létrehozhat a 8 részből álló SMF-to-Style konverter segítségével, míg a VA-76 „.txt” fájlok importálási képessége lehetővé teszi a dalszövegek begépelését a számítógépen a VA-76 háttérvilágítású LCD kijelzőjén való lejátszáshoz.

Az egyszerűségre tervezve
A VA-76 nagyméretű, ikon alapú érintőképernyőt használ az egyszerű navigáció érdekében, és még a kompatibilis SMF lemezek dalszövegeit is képes megjeleníteni. A két programozható pad és az öt Super Tones gomb megkönnyíti a gyakran használt hangok előhívását, míg a Virtual Band funkció segít az optimális hangszer beállításban. A hűvös teljesítményfunkciókkal, köztük a szalagvezérlővel és a fényérzékelő D-Beam-mel, kéz- és testmozdulatokkal még több kifejezést adhat zenéjének – igazi tömeg örömet okozva!

Szakmai kapcsolatok
A VA-76-hoz csatlakozik egy sztereó 1/4 hüvelykes audio bemenet, négy különálló 1/4 hüvelykes audio kimenet, Metronome kimenet, MIDI In/Out/Thru, plusz Sustain és Expression Pedal bemenetek, egy lábkapcsoló bemenet és egy dedikált. bemenet az opcionális FC-7 lábvezérlőhöz (programozási lehetőségekkel). Ha mindezt összeadja, megkapja a mai piacon a legerősebb, professzionális és legfejlettebb rendezőbillentyűzetet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Használt! Terjedelmes küldemény! (értéktől függetlenül szállítási díjjal küldjük!)
Raktáron
182.000 Ft
Terjedelmes küldemény! (értéktől függetlenűl szállítási díjjal küldjük!)
Raktáron
109.000 Ft
Használt termék! A használt terméket értéktől függetlenűl szállítási díjjal küldjük!
Raktáron
79.900 Ft