Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Korg SP-280 digitális zongora

Ár:
278.900 Ft
Elérhetőség: Elfogyott- (Kérj értesítést)
KISVÁRDA üzletben: Elfogyott- (Kérj értesítést)
NYÍREGYHÁZA üzletben: Elfogyott- (Kérj értesítést)
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 29.
Cikkszám: 3126
Gyártó: KORG
Gyártó cikkszám: SP280
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Facebook Rajongók

Youtube videók

Leírás

Korg SP-280

Digitális zongora,88 billentyű (A0–C8), NH Keyboard

Billentés kiválasztás: könnyű, normál, nehéz

Hangmagasság: transzponálás, finomhangolás

Hang generálás: stereo Piano System

Maximum polifónia: 120 hang

Hangszínek: 30 (3 bank, egy bankban 10 hangszín)

Effektek: Brilliance, Reverb és Chorus

Demo dalok: 30

Metronóm: tempó, ütemezés, az ütem egyek kimelése

Sound és Volume szabályzó

Erősítő: 2 x 22 W; hangszórók: 2 darab ovális (8cm – 12cm)

Tápellátás: DC 19 V, AC adapter (tartozék)

Méretek: 1,361 × 406 × 785 mm (állvánnyal együtt, a kottatartó nélkül)

Tömeg: 19 kg (állvánnyal együtt, a kottatartó nélkül),

Tartozékok: AC adapter, kottatartó, állvány, és Damper pedál.

Gyönyörű zongora hang, elegáns forma, stílusos megjelenés

A zongoristák rajonganak az olyan hangszerért, melynek hangja és játék érzete a valódi koncert zongorára emlékeztet. A Korg SP-280 gyönyörű megjelenése mellett olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amely ideális hangszerré teszi akár otthonában, akár színpadon használja.

Gazdag és dinamikus akusztikus zongora hang, mely élvezetessé teszi a játékot. Az előadásmód dinamikájától függően a négy zongora minta közül a megfelelő kiválasztásával az SP-280 egy valódi akusztikus zongora játékérzetét kelti. A kényes pianissimo-tól a dinamikus fortissimo-ig, a megszólaló hang karaktere a játéknak megfelelően változik. A "Grand Piano" hangszín hűen adja vissza az akusztikus zongora Damper pedáljának megnyomásakor keletkező rezgéseket, növeli a zongorahangzás által nyújtott élményt és így élvezetesebbé teszi a játékot.

Autentikus Vintage elektromos zongora hangok, elsősorban élő előadásra. A tervezés során különös figyelmet fordítottak a kiváló minőségű elektromos zongora hangszínekre. Az elektromos zongora hangok reprodukálásakor nemcsak az a fontos, ahogyan a hang a billentyű lenyomására reagál, hanem azok a finom hangok is lényegesek, amelyek a billentyű felengedésekor keletkeznek. Hatféle elektromos zongora áll rendelkezésre, ezeket a hangszíneket a 60-as és 70-es évek pop zenéjében, illetve a Soul zenében használták és használják ma is.

30 kiváló minőségű hangszín. Az akusztikus és elektromos zongorahangokkal együtt, az SP-280-ban 30 kiváló minőségű hangszín, többek között orgona, klavinova, csembaló, vonós, stb. található. A Layer mód lehetővé teszi, hogy egyszerre két hangszínt szólaltasson meg, a Partner módnak köszöngetően pedig a billentyűzet bal és jobb területre osztható fel, így ugyanabban a hangmagasság tartományban - egy időben - ketten játszhatnak. A két fejhallgató aljzat lehetővé teszi, hogy az SP-280 hangját mind a két játékos élvezhesse.

Három effekt. A hangszerben három effekt található: a Brilliance, melynek segítségével beállíthatja a hangszín fényességét, a Reverb, mely a koncerttermek természetes térhatását (zengését) szimulálja, és a kórus, mely teresebbé teszi a hangzást.

Nagy teljesítményű erősítő egység, hogy elég hangos legyen. Az SP-280 két beépített erősítője 2 x 22 Watt kimeneti teljesítményt szolgáltat, ez kategóriájában a legmagasabb. Telt hangzásának, meleg mély tónusának és csillogó magas hangjainak köszönhetően az SP-280 erősítője sokat tesz azért, hogy a zongorahangok még tökéletesebbek legyenek. Mivel a hangszórók igen nagy hangerővel képesek megszólalni, kisebb helyen a hangszer hangja önmagában, külső PA rendszer csatlakoztatása nélkül is betölti a teret.

A Natural Weighted Hammer Action (NH, azaz természetes súlyozású, kalapács mechanikás) billentyűzet az akusztikus zongora érzetét kelti. Az alsó regiszterekben a nehezebb, és a magasabb regiszterek felé haladva az egyre könnyebb billentés árnyalt játékot tesz lehetővé, élethűvé, kifejezővé teszi a hangzást. A Key Touch Control funkció háromféle beállítása meghatározza, hogy a játék dinamikája milyen hatással legyen a kimenetre, így saját játék stílusához, leütés erősségéhez igazíthatja a billentyűzet reakcióit.

Az állvánnyal együtt a súlya nem több, mint 19 kg (ami körülbelül 30%-al kevesebb, mint elődjének, az SP-250-nek a súlya).

Az erős, fém állvány tartozék. Könnyen felállítható, és biztonságosan tartja a hangszert.

A LINE IN bemenethez (sztereó mini Jack) hordozható audió lejátszót és más hasonló eszközt csatlakoztathat és hangját az SP-280 hangszóróin keresztül hallgathatja. Mindeközben élőben játszhat a hangszeren. A LINE OUT kimenethez (Jack csatlakozó aljzat) erősítőt és hangszórókat vagy felvételi eszközt csatlakoztathat.

Pedál effektek: a tartozék Damper pedál Half-Damper pedálként működik, és ez lehetővé teszi, hogy a Damper hatás a pedál lenyomásának megfelelően változzon. Ha további, külön megvásárolható kiegészítő pedált is csatlakoztat (PU-2), a Damper pedál mellett Soft és Sostenuto pedált is használhat. Így összességében - az akusztikus zongorákhoz hasonlóan - három pedált használhat.

MIDI csatlakoztatási lehetőség: a Korg SP-280 támogatja a MIDI-t, azaz az elektronikus hangszerek és a számítógép közötti Performance adatok egységes szabványú átvitelét. A MIDI lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott eszközök vezéreljék egymást, valamint hogy az SP-280-t 16 szólamú multi-timbrális hangmodulként használja. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

A terméket csak személyes átvétellel lehet megvásárolni!

A termék nagy súlya miatt, futárszolgálattal nem szállítható!

Elfogyott- (Kérj értesítést)
275.330 Ft

A terméket csak személyes átvétellel lehet megvásárolni!

A termék súlya miatt, futárszolgálattal nem szállítható!

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Elfogyott- (Kérj értesítést)
275.330 Ft

A terméket csak személyes átvétellel lehet megvásárolni!

A termék nagy súlya miatt, futárszolgálattal nem szállítható!

Elfogyott- (Kérj értesítést)
269.990 Ft

A terméket csak személyes átvétellel lehet megvásárolni!

A termék nagy súlya miatt, futárszolgálattal nem szállítható!

Elfogyott- (Kérj értesítést)
269.990 Ft

Terjedelmes küldemény! ( értéktől függetlenűl szállítási díjjal küldjük!)

Elfogyott- (Kérj értesítést)
287.900 Ft

Terjedelmes küldemény! ( értéktől függetlenűl szállítási díjjal küldjük!)

Elfogyott- (Kérj értesítést)
287.900 Ft

A terméket csak személyes átvétellel lehet megvásárolni!

A termék nagy súlya miatt, futárszolgálattal nem szállítható!

Elfogyott- (Kérj értesítést)
300.900 Ft 273.900 Ft
Használt! Terjedelmes küldemény! (értéktől függetlenül szállítási díjjal küldjük!)
Raktáron
182.000 Ft