Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Novation Launchkey 49 MK3 Ableton Live és MIDI kontroller billentyűzet

Ár:
81.500 Ft
yesRészletekért katt az emblémára!
Elérhetőség: Elfogyott- (Kérj értesítést)
Kisvárda üzletben: Elfogyott- (Kérj értesítést)
Nyíregyháza üzletben: Elfogyott- (Kérj értesítést)
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. április 23.
Cikkszám: 2991
Gyártó: NOVATION
Gyártó cikkszám: Launchkey49MK3
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Facebook Rajongók

Youtube videók

Leírás

49 billentyűs Ableton Live és MIDI kontroller billentyűzet.

Megérkezett a Novation új, intuitív, teljesen integrált MIDI vezérlője!

Ableton Live felhasználók számára tervezték - Azonnali hozzáférés az összes szükséges vezérlőhöz.
Készíts zenét és játssz érzéssel – A leütés-érzékeny, 16 szenzoros billentyűzet rendkívül dinamikus játékélményt nyújt.
Légy kreatív az akkordok segítségével – A három adott chord mód (fix, skála és felhasználói) lehetővé teszi az akkordok megszólaltatását egy ujjal.
Nem játszhatsz rossz hangot – A skála mód az adott billentyűket az általunk kiválasztott skála hangjaihoz transzponálja.
Capture MIDI funkció – Az egy gombnyomással elérhető funkció biztosítja, hogy soha ne vesszenek el az ötleteid!
Vezesd a dallamaid – Az erőteljes arpeggiator teljesen új vizekre evezi a dallamaid, harmóniáid, ritmusaid.
Vezéreljen bármilyen MIDI eszközt – Az öt pólusú MIDI kimenet bármilyen MIDI eszközzel kompatibilis
Könnyen olvasható képernyő - A 16x2 karakteres kijelző segít abban, hogy könnyen monitorozd mit kontrollálsz éppen.
Négy különböző méret teszi lehetővé, hogy a tökéletes kontrollert válaszd magadnak: 25, 37, 49 és 61 billentyűs változat.
Készíts zenét azonnal – Az ingyenes szoftverek (beleértve az Ableton Live Lite-ot is), a virtuális eszközök, a plug-inek és mintacsomagok lehetővé teszik, hogy azonnal zenét készíthess a segítségükkel.
Hozd létre a saját megszólalásod – Tekerd ki a saját hangzásvilágod a hangszerek és effektek segítségével, amit nyolc forgómotoros gomb (a Launchkey 49 és 61 esetében) és kilenc 45 mm-es faderrel kontrollálhatsz.
Formáld magadénak a Launchkey-t – A Novation Components segítségével négy egyedi üzemmód teszi lehetővé, hogy a saját igényeidre formáld a készüléket.
Vedd át az irányítást a zenéd felett a Novation inspiratív Launchkey MIDI billentyűzet és kontrollerével. Hozz létre hangokat és játssz az Ableton Live Lite segítségével, valamint bővítsd az eszköztárad MIDI készülékekkel. A skála- és akkordmód kibővítheti a zenei eszköztárad, a leütés érzékeny billentyűk és padok által.

A Launchkey a Novation legújabb, intuitív és teljes mértékben integrált MIDI vezérlő egysége, mellyel dalokat készíthetünk az Ableton Live Lite segítségével, valamint külső MIDI eszközöket vezérelhetünk vele. A Launchkey élményt bármilyen típusú és képességű játékos számára bátran ajánljuk! A Launchkey segítségével úgy hozhatunk létre zenét és játszhatunk vele, mint még soha! Különböző funkciók segítik a az alkotási folyamatot, melyek önállóan alkalmazhatók. A Launchkey nem szab határt a kreativitásunknak, hanem kibővíti a lehetőségeinket.

A nyolc skála mód segít abban, hogy kreativitásodat új területeken kamatoztathasd, hiszen a leütött billentyűket az általad kiválasztott skála hangjaira transzponálja, így bármit amit játszol, az jól fog hangzani. Egyszerűen csak válaszd ki a vezérhangot, a megfelelő skálát és csak játssz. Három akkord mód átalakítja a gombokat és a padokat egy interaktív felületté, ahol minden leütött hanghoz tonálisan és harmonikusan hozzárendel egy újabb hangot. Az arpeggiator segít az új dallamok felfedezésében és az ötletek kiteljesítésében, míg a mutate funkció új, izgalmas mintákat hoz létre.

Az egyedi módok egyszerűsítik a vezérlő és a szoftver közötti kapcsolatot, ezúttal effektívebben, mint valahova. A Novation Components böngésző alapú eszköz segítségével programozhatjuk, megtervezhetjük, vezérlési feladatokat generálhatunk, MIDI-n keresztül routolhatjuk és akár a padok színeit is alakíthatjuk.

A Launchkey 49 MKIII teljes méretű, öt pólusú MIDI DIN kimenettel van szerelve, ami egyszerű csatlakozást biztosít a MIDI eszközökhöz, legyen az új vagy régi. A számos lehetőségeket kínáló Launchkey MKIII mostantól központi szerepet tölthet be a live-session-ödben, vagy a stúdiódban.

A Launchkey platform mindig is a rugalmasságról szólt, nincs ez másképp az MKIII esetében sem! A továbbfejlesztett leütés-érzékeny padok nagyobb kontrollt biztosítanak a dinamika felett, a nyolc forgómotoros gomb pedig életre kelti a szoftvert. Az Ableton Live Lite integrációja valóban zökkenőmentes. Külön gombbal aktiválhatjuk a Capture MIDI funkciót, a rögzítésre szánt track aktiválását, a quantise funkciót, a metronómot és loop controlt annak érdekében, hogy minden eddiginél gyorsabban dolgozhassunk.

Nem vagy Ableton Live Lite felhasználó? Nem gond. A Launchkey teljes mértékben integrálódott a Logic és Reason szoftverekhez, valamint HUI-n keresztül más DAW szoftverekkel is hibátlanul kommunikál, beleértve a Studio One, Cubase és Pro Tools-t is.

A Launchkey MIDI vezérlő az az eszköz, amely képes tovább vezetni a zenei utazásodon. Számos szoftverrel, beleértve az Ableton Live 10 Lite-ot, a Serato Sample LE-t, a Spitfire Audio LABS Expressive Strings-et, az XLN Audio Addictive Keys-t, a Klevgrand R0Verb és a DAW Cassette-t, az AAS Session Bundle-t, egy két hónapos Splice Sounds tagságot és a Novation Sound Collective-et. A Launchkey MKIII elképesztő hangtárral lát el Téged.

Jótállás

Regisztrációt követően 3 év jótállást párosul a készülék mellé.

Legyél bárhol a világon, a gyártási hibából fakadó hibákat azonnali javítással, vagy cserével orvosoljuk.

Szoftvercsomag

Ableton Live 10 Lite – Rendezd és rendszerezd hangjaid könnyedén, valamint kezdj el dalokat írni ezzel a kiváló zenekészítő szoftverrel.
Serato Sample LE – Vágd, rendezd és manipuláld a mintáit valós időben, a Serato legendás Pitch ’n’ Time timestretch/pitchshifting algoritmusa segítségével.
Két hónapos Splice Sounds tagság – Több millió, kiváló minőségű, jogdíjmentes hangok, loopok és presetek, melyek naponta bővülnek.
Spitfire Audio LABS-Expressive Strings – Kizárólag a Launchkey MKIII tulajdonosok számára készült, a Spitfire Audio világklasszis vonós hangmintái, melyek rögtön elérhetők, könnyen alkalmazhatók a kreativitásod szikráztatása végett.
XLN Addictive Keys – Hozzáférést kapsz a négy virtuális billentyűs hangszer egyikéhez, amint regisztrálod az első Focusrite vagy Novation eszközöd.
Klevgrand R0Verb and DAW Cassette – Kiváló minőségű reverb és szalagos magnó szimulátor, hogy visszarepíthesd a zenéd hangzását a kazettás magnók aranykorába.
AAS Session Bundle – Három virtuális szintetizátor a zeneszerzők számára, ami különböző hangokat biztosít a zenéidhez.
Mi van a dobozban?

Novation Launchkey 49 MKIII
USB-A – USB-B kábel
Információs dokumentum
Specifikációk

49 leütésérzékeny billentyű
16x2 karakteres kijelző
16 RGB háttérvilágítású leütésérzékeny pad
Pitch és modulációs kerék
8 gomb
9 fader
5 pólusú MIDI aljzat
Arp/Scale/Fixed chord gombok
Octave up/down gombok
Play/Stop/Record/Loop gombok
Track navigation gombok
Capture MIDI/Quantise/Clock/Undo gombok
Stop/Solo/Mute gombok
Scene launch gomb
Device select/Device lock gombok
USB-B aljzat
Sustain pedál csatlakoztatás ¼”-es jack aljzaton keresztül
Kensigton security lock
Teljesítményigények

USB-ről táplálható
Tápegység nem tartozék
Méretek

3,07 kg (kiegészítőkkel)
Magasság: 258 mm
Szélesség: 789 mm
Mélység: 77 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

yesRészletekért katt az emblémára!
Elfogyott- (Kérj értesítést)
76.900 Ft
yesRészletekért katt az emblémára!
Elfogyott- (Kérj értesítést)
103.900 Ft
yesRészletekért katt az enblémára!
Elfogyott- (Kérj értesítést)
54.900 Ft
yes Részletekért katt az emblémára!
Elfogyott- (Kérj értesítést)
124.500 Ft
yesRészletekért katt az emblémára!
Elfogyott- (Kérj értesítést)
124.900 Ft

yesRészletekért katt az emblémára! 

Elfogyott- (Kérj értesítést)
36.900 Ft
yesRészletekért katt az emblémára! 
Elfogyott- (Kérj értesítést)
34.900 Ft
Elfogyott- (Kérj értesítést)
17.900 Ft
Használt! A használt termékeket minden esetben szállítási díjjal küldjük!
Raktáron
13.000 Ft