Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Novation Launchpad Pro Mk3 Ableton Live és MIDI rács kontroller

Ár:
124.500 Ft
yes Részletekért katt az emblémára!
Elérhetőség: Elfogyott- (Kérj értesítést)
KISVÁRDA üzletben: Elfogyott- (Kérj értesítést)
NYÍREGYHÁZA üzletben: Elfogyott- (Kérj értesítést)
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 29.
Cikkszám: 2806
Gyártó: NOVATION
Gyártó cikkszám: Launchpad Pro Mk3
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Facebook Rajongók

Youtube videók

Leírás

Az új Launchpad Pro MK3 a Novation legkiemelkedőbb kontrollere az Ableton Live-hoz. Ez a legjobban testreszabható padokkal ellátott kontroller a MIDI-kompatibilis hardverek és szoftverek lejátszásához, vadonatúj funkciókkal és a nevezetes 64 gombos pad továbbfejlesztett megvalósításával.

A Launchpad Pro új szintre hozza a zene készítését önálló szekvenszerrel, Print To Clip funkcióval és nyolc konfigurálható egyedi üzemmóddal. Az USB tápellátás és a karcsú, kompakt kialakítás révén a Launchpad Pro olyan helyeken is elfér, ahol még a laptopja sem.

A Launchpad Pro MK3 sokkal több, mint egy már erőteljes funkciókkal ellátott vezérlő soron következő frissítése. Az MK3 kifejlesztése során a Novation tervezői szorosan megvizsgálták a Launchpad Pro meglévő felhasználói igényeit, és új funkciókat vezettek be, hogy ez alapvető frissítést tegyen a meglévő felhasználók számára, valamint az alapvető választás legyen a kontrollerek kínálatában.

A felhasználói élmény fejlesztéseinek közvetlen eredménye - a Launchpad X és Mini MK3 verzióinak túlnyomóan pozitív reakciója mellett - nagyon magas elvárást várunk a Launchpad Pro iránt.

Alkotásra született

A Launchpad Pro nem csupán a Novation egyik legjobb Ableton Live vezérlője, hanem a produktumodnak és a produkciódnak a központja. Az olyan funkciók, mint a tap tempó, a transport control, a Capture MIDI és a Print to Clip lehetővé teszi az Ableton Live felhasználók számára az új egyedi módok és a beépített szekvenszer használatát. Az új Easy Start Tool segítségével a felhasználók percek alatt elsajátíthatják az eszköz működését.

Több zene, kevesebb egér

A Launchpad Pro MK3 az Ableton Live legfejlettebb külső vezérlője. A transport control-ok lehetővé teszik a lejátszást és a közvetlen felvétel indítását, bármelyik sávval, amelyet kiválasztott a felvételhez. Vedd át a Live tempóját és állítsd be a rögzített klip hosszát a számítógép megérintése nélkül. A Capture MIDI nyomon követi bármit is játszol, még akkor is, ha nem készít felvételt, így soha többé nem veszíted el az ötleted.

Egy teljes munkaállomás

A vadonatúj négysávos, 32 lépésből álló önálló szekvenszer egy újabb szintre emeli a Launchpad Pro nyújtotta élményt. A szekvenszer track-ek nyolc polifóniával bírnak, és szoftvereket vagy hardvereszközöket szekvenálhatnak. A Micro Steps segítséget nyújt a minták összeláncolásában és a scene-ekhez való hozzárendelésben, hogy teljes dalokat készíthess. A felhasználók menet közben módosíthatják a mintákat a Probability, a Mutate, a Sync Rate és a Play Order vezérlőkkel, majd közvetlenül az live klipekre nyomtathatják.

Egyéni módok: Tedd magadévá a Launchpad Pro-t!

A Launchpad Pro MK3 bármilyen MIDI-kompatibilis szoftver vagy hardver egyedi vezérlőjeként funkcionál. Egyszerűen húzd át a kütyüket a vadonatúj, könnyen használható Components szerkesztőbe. A padok módosíthatók a Custom Message küldéséhez, beleértve a CC-ket és a Program changes-eket egyaránt. Mindemelett az egyedi színleképezések létrehozása adott, amit a Launchpad X és a Mini MK3 verziói már bevezettek. Tárold a konfigurációkat a nyolc egyedi üzemmód egyikében, és zökkenőmentesen válts át az expresszív és rugalmas vezérlés érdekében.

Az eddigi legjobban funkcionáló Launchpad

A Launchpad Pro nyomásérzékeny padjai nagyobbak és érzékenyebbek, mint valaha - kiváló groove-ok lejátszására és klipek elindítására. A Note és a Scale mode-ok a dal hangneméhez igazítja a bemenetet és vadonatúj a Chord mode inspiráló eszköz lehet a harmóniák felépítéséhez. A Launchpad Pro még azt is tudja, mikor dobolsz az eszközön, így rögtön megmutatja a dob hangminták készletét a rácson.

Irányítsd a MIDI-kompatibilis hardvert, szoftvert vagy mindkettőt

Testreszabhatod a Launchpad Pro alkalmazást személyes igényeidnek megfelelően, majd átveheted a MIDI-kompatibilis hardver és szoftver felett az irányítást. A Custom módok segítségével parancsokat küldhetsz a MIDI szoftverre és a hardverre egyidejűleg. A MIDI be- és kimeneteknek, illetve a 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod az eszközt szintetizátorokhoz, samplerekhez, illetve dobgépekhez.

Easy Start Tool: Vedd birtokodba a tudást zökkenőmentesen!

Az interaktív Easy Start Tool lépésről lépésre bemutatja a Launchpad Pro telepítési folyamatát, a felhasználói igényekhez igazítja, hogy a lehető leggyorsabban zenélhess.

Főbb jellemzők

A legmélyebb Ableton Live integráció: Elindíthatsz klipeket és scene-eket, hozzáférhetsz a keverőhöz, device és transport control-ok, quantise lehetőség, valamint duplikálhatod a klipeket - mindezt az egér érintése nélkül.
64 szuperérzékeny RGB pad. A nagyobb, nyomásérzékeny padok a színes Ableton Live Session-t tükrözi. Képzelje el az live klipeket a Launchpadon, és ennek megfelelően kezelje hangszereit.
Erőteljes négysávos, 32-step szekvenszer. Minden sáv tartalmazhat komplex dob groove-okat vagy hangszeres részeket. A mintákat csoportosíthatjuk és láncolhatjuk a track-ek készítéséhez. A Probability és a mutation control pedig segít új zenei ötletelések felgyorsításában.
Dynamic Note és Scale Mode. Erőfeszítés nélkül, könnyedén lejátssza a basszus sávokat, dallamokat, akkordokat, mind ezt a megfelelő hangnemben.
A MIDI be- és kimenetek, illetve thru segít abban, hogy vezérelhesd az összes MIDI-vel felszerelt kütyüd a stúdióban, közvetlenül a Launchpad Pro-ról.
Capture MIDI. A Live Capture MIDI funkciójának eszközön keresztüli elérése azt jelenti, hogy soha többé nem veszítheti el ötleteit.
Nyolc egyedi üzemmód. Az egyszerűen használható Novation Components szerkesztő lehetővé teszi a MIDI eszközök leképzésének testreszabását.
Karcsú, könnyű és robusztus, mindemellett pedig USB-C busz-hajtású.
A termékhez világszínvonalú hangok, hangszerek és effektusok párosulnak, egy vagonnal.
Kezd könnyedén. Az online Easy Start Tool segítségével megkaphatja az összes kívánt szoftvert, lépésről-lépésre készített videó útmutatókkal, amelyek segítségével beállíthatja a Live szolgáltatást és zenélhet percek alatt.
Na, de mi a különbség?

A legfontosabb fejlesztések az előző Launchpad Pro-hoz képest:

A nagy teljesítményű beépített szekvenszer segítségével a Launchpad Pro MK3 bármilyen MIDI szintetizátort, samplert vagy dobgépet vezérelhet.
Transport control, Tap Tempo, Print To Clip és a Capture MIDI mód mélyebb integrációt biztosítanak az Ableton Live szolgáltatáshoz
Nyolc egyedi üzemmód és a Components szerkesztő segít a Launchpad Pro alkalmazásában.
A Chord Mode megkönnyíti a kifinomult harmóniák létrehozását és végrehajtását.
Nagyobb, kifejezőbb padok a meghatározóbb játékélmény érdekében.
Kompaktabb, hordozhatóbb és erősebb, mint valaha.
USB-C csatlakozó USB-tápellátással.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

yesRészletekért katt az emblémára!
Elfogyott- (Kérj értesítést)
124.900 Ft
yesRészletekért katt az emblémára!
Elfogyott- (Kérj értesítést)
103.900 Ft
yesRészletekért katt az emblémára!
Elfogyott- (Kérj értesítést)
76.900 Ft
yesRészletekért katt az enblémára!
Elfogyott- (Kérj értesítést)
54.900 Ft

yesRészletekért katt az emblémára! 

Elfogyott- (Kérj értesítést)
36.900 Ft
yesRészletekért katt az emblémára! 
Elfogyott- (Kérj értesítést)
34.900 Ft
Elfogyott- (Kérj értesítést)
17.900 Ft
Használt! A használt termékeket minden esetben szállítási díjjal küldjük!
Raktáron
13.000 Ft